ДНЕВНИ ХОРОСКОП Девице ће бити расејане, Ракови пазите се конфликта на радном месту

ОВАН:Ви веома волите да учите и истражујете, а данас је управо прилика за то. Уживате у послу и новим сазнањима које прикупљате. Обратите пажњу на дугорочне циљеве. Енергија вам је на високом нивоу, тако да сте продуктивни на професионалном и на личном плану.
horoskop
Фото: pixabay.com

БИК:По правилу сте сигурни да сте у праву када је у питању решавање неког проблема. Понекад вам пада тешко да и друге људе убедите у то, па се због тога осећате помало утучено. Треба да разрешите и неки проблем који је узрок и претходном. Будите упорни.

БЛИЗАНЦИ: Имате изражени осећај да добро уочите тачку гледишта својих колега и то вам доноси високо мишљење надређених. Ваш велики труд у претходном периоду најзад ће дати резултате. Останите и даље сконцентрисани на посао. Омогућите себи пријатно вече у друштву блиских особа.

РАК: Требало би да се чувате ризика и исхитрених одлука. Могући су и неки мањи конфликти на радном месту, али покушајте да га разрешите хладне главе. Већина ваших колега вас поштује и често вас питају за мишљење или траже од вас савет. Припазите на исхрану.

ЛАВ: Ваш успех и награда која уз то иде понекад изазивају подозрење и завист. Стојите усправно и не допуштате да недобронамерне критике наруше ваше самопоуздање. Ово је ваше време и нико и ништа вас у томе неће поколебати. У одличној сте форми.

ДЕВИЦА: Избегавајте озбиљне разговоре, како са колегама, тако и са претпостављенима. Обично вам је концентрација на високом нивоу, али данас сте помало расејани. То код вас не траје дуго и брзо ћете се вратити у нормалу. Много нових идеја вам се врзма по глави.

ВАГА: Чињеница да сте радохоличар понекад не доноси задовољавајућу сатисфакцију. Припазите на финансије, јер оно што вам је недавно представљено можда и није тако добро. Најбоље би било да се окружите породицом и пријатељима и да тако напуните батерије.

ШКОРПИЈА: За вас је време новац, па вам превише причања, а премало резултата смета. Понекад вам се чини да тако губите драгоцену позитивну енергију и концентрацију. Ви тачно знате које су ваше способности и никада не оклевате да то и покажете. Чувајте се прехладе.

СТРЕЛАЦ: Било би пожељно да данас мало опуштеније приступите обавезама. Не мора баш све да се строго уради онако како сте ви замислили. Пружиће вам се могућност да остварите контакт са неком важном особом и да својим креативним идејама оставите добар утисак.

ЈАРАЦ: Понекад је добро да креативне идеје задржите за себе све док до краја не обавите процес планирања. Тек кад све буде спремно за спровођење у дело, представите их онима који ће то знати да цене и награде. Напоран рад учинио је да мало запоставите породицу.

ВОДОЛИЈА: Велика гужва вас чека данас на послу и чини вам се да је све као на траци. Посла има преко главе, али ваша концентрација не опада, а нарочито зато што ви најбоље знате да раздвојите важно од неважног. Ослоните се на записивање урађеног како не бисте нешто пропустили.

РИБЕ: Ваша енергија је данас моћна и веома изражена и дајете све од себе да будете позитивни и великодушни према другима. За такав став ћете бити награђени. Окупирају вас бројне обавезе

EUR/RSD 117.1804
Најновије вести