ДНЕВНИ ХОРОСКОП Ракове чека унапређење, Јарац да среди финансије

ОВАН Динамичан дан у ком ћете добијати похвале и комплименте можда више него обично. Можете сазнати вест на коју сте дуго чекали. Та вест може да се односи и на поље љубави. Заузетима стиже понуда о којој треба да размисле. Здравље стабилно.
horoskop
Фото: pixabay.com

БИК

Ко је имао паралелне везе, може у овом периоду да пресече и да се одлучи за једну особу. На пољу финансија доћи ће до стабилизације или потписивања неких уговора. Коначно ћете добити статус који заслужујете. Имаћете борбу са мислима.

БЛИЗАНЦИ

Куповина и улепшавање су аспектовани. Генерално је ово дан у ком треба да урадите нешто лепо за себе. Уместо неког лудог провода, посветите се себи и сопственом миру. Релаксирајте се и на пословном пољу, јер сте завршили све на време.

РАК

Унапређење на радном месту, данас за то можете да се борите јер ћете и остварити свој циљ. Све што је дуго чекано вам се смеши у данашњем дану. Слободни ће флертовати и имати више понуда. Заузети планирају проширење породице. Нервоза.

ЛАВ

Све ће данас бити на брзину, па покушајте мало да успорите. Иако желите да решите све сад и одмах, на неке ствари ипак треба мало да причекате. Свађе у дому покушајте да избегнете. Они који су у браку радиће на потомству. Умор и главобоља.

ДЕВИЦА

Пуно мислите, па је данас идеалан дан за доношење неке одлуке. Изађите и опустите се у вечерњим сатима. Сваку одлуку коју донесте знајте да је исправна и немојте се кајати. У љубави стабилно, али не будите исхитрени. Здравље одлично.

ВАГА

Сређивање разне документације и привођење обавеза крају данас је аспектовано код вас. Можда ћете се бавити и сређивањем дома. Фокусирани сте на промене у свакодневном животу. У љубави све по старом, нема трзавица. Здравље стабилно.

ШКОРПИОН

Дан у ком треба да радите ствари за себе. Ако осећате да вам треба одмор, одмарајте у слободном времену. Можда би требало да размислите о некој додатној едукацији. Планирате лепе тренутке са вољенима. Могућа је прехлада, стога одмарајте.

СТРЕЛАЦ

Данас можете бити носталгични и мислити о неким прошлим временима. Не очајавајте и не тугујте! Топла препорука је да погледате неки филм који волите и опустите се. У љубави леп однос са вољеном особом, углавном склад. Пазите на синусе.

ЈАРАЦ

Гледате како да средите финансије, само је потребно да то чините са што мање стреса. Може се догодити и да одете на неки краћи пут на ком вас чека успех. У љубави планирање пута, такође, са вољеном особом. Могућ је пад имунитета и упале.

ВОДОЛИЈА

Дружење или жеља за изласцима одликоваће овај дан, па искористите то. Можда вам партнер предложи да одете на неко лепо место или то учине чланови породице. Пријатне емоције владаће данас и осетићете се заиста вољено. Могућ је премор.

РИБЕ

Данас је наглашена куповина, могуће је да то буду и неке крупније ствари. Припазите се неконтролисане потрошње. Пријатељи или партнер могу данас да вас изненаде и приуште вам тренутке за памћење. Може доћи до јаке прехладе, чувајте се.

EUR/RSD 117.1804
Најновије вести