Џорџа Меј Фути: Фалиста је права опасница

У најновијој сезони акционе фантазије „Предстража” која се емитује сваког уторка од 21 сат на каналу Сај-Фај, стигло је појачање у виду Џорџе Меј Фути која игра Фалисту, лепу младу бароницу која је била Тобинова прва љубав, све док јој отац није уговорио да се уда за веома старог човека. Сада срећна удовица, усредсређена је на повратак везе са Тобином.
Александар Летић / NBCU International / Electric Entertainment
Фото: Александар Летић / NBCU International / Electric Entertainment

Њен лик је нов и први пут се појављује сада у трећој сезони те нам Џорџа открива у чему је највише уживала током снимања и рада са новим колегама и да ли је наишла на неке потешкоће.

- Сваки пут кад се придружим новој екипи то је само по себи узбудљиво, што нарочито важи када је у питању овај жанр. Мој отац је био велики фан серије пре него што сам добила ову улогу, и због тога сам највише срећна. Фалиста је права опасница, заиста је забавно играти је, а костими и локације снимања су невероватни. Срећна сам што сам им се придружила у овој сезони. А шта ми је најтеже пало? Рекла бих то што сам морала да носим екстраваганте хаљине по врућини која нас је задесила овде у Србији, било је око 33 степена.

Шта вас је највише изненадило у овој сезони?

- Узбуђена сам што сам се придружила серији „Предстража”. Мислим да је ово била фантастична сезона. Много тога се дешава, има доста драме, и имала сам најбоље колеге. Сјајно је када се придружите серији са одличном екипом.

Да ли је у овој причи ваш лик зликовац или херој?

- Не бих рекла да је зликовац, али није баш ни херој. Мислим да је мало подигла прашину. Она у људима изазива доста емоција и тера их да се преиспитују. Просто мислим да је веома одлучна и труди се да добије оно што жели. Али не бих рекла да је зликовац јер је искрена. Такође, не мислим ни да је учинила неко херојско дело, али видећемо.

Када се прочита заплет вашег лика у трећој сезони, делује као део љубавног троугла, али можда је у питању прича о моћи и политици. Да ли се слажете?

- Сви мисле да је Фалиста дошла како би преузела моћ, што и јесте тачно до одређене мере, али мислим да је њој заиста стало до Тобина. Зато је тако одлучна у својим намерама.

Фото: Александар Летић / NBCU International / Electric Entertainment

Рекли сте да је ваш отац фан серије, да ли сте и ви били фан и ко вам је био омиљени лик?

- Погледала сам серију пре него што сам се придружила екипи. Сада пошто сам их све упознала, имам омиљени лик. Мислим да ми је Џанзо један од најмиљенијих ликова и била сам одушевљена што сам могла да гледам Ананда док снима. Знам и да је сестрина свекрва велики фан серије и Џанза. Могу рећи да је ово брилијантна серија и да је обожавам.


Београд у мом срцу

Џорџа је популарна британска глумица позната по улози у хит серији „Coronation Street” захваљујући којој има преко пола милиона пратилаца на Инстаграму на коме је постављала доста садржаја о Србији где тренутно снима серију „Предстража”. На једном од постова се сликала на Калемегдану и написала: „Београд ће увек имати специјално место у мом срцу. Научила сам много о овој земљи откако боравим овде. Научила сам и много о себи и још увек учим. Направила сам велики корак у својој каријери. Још више сам се заљубила у људе код куће и још више ценим све што имам у животу. Сваки дан се осећам благословено што могу да радим у овој клими. Захвална сам за живот, здравље и љубав.


Како је пандемија корона вируса утицала на ваше животе, ваш рад на серији и уопштено на ваше пројекте?

- На послу је дошло до великих измена. Тестирају нас редовно и сјајно брину о нама, поставили су јасна правила и читава екипа носи маске. Сви смо се заиста потрудили да будемо пажљиви, и то је веома важно.

Да ли очекујете да ће ова сезона добити још више фанова захваљујући новом заплету?

Мислим да хоће. Баш сам узбуђена!

В. Бијелић

EUR/RSD 117.5779
Најновије вести