Фрајле шармирале 4.000 људи у Сава центру

БЕОГРАД: Регионална поп атракција „Фрајле“ одржала је фантастичан концерт у Сава центру.
frajle
Фото: Youtube Printscreen

Четири девојке шармирале су београдску публику на свој препознатљив начин, оживљавајући на сцени живе боје чардаша, сентимент медитеранског попа, сету и гордост руске романсе...

Биле су заносне као шансона, елегантне као канцона у доминантном вишегласју, праћене изузетним бендом који су чинили „Фрајлери“.

У вечери када је у Београд стигао Луис Фонси, власник планетарног хита „Деспасито“, више од 4.000 људи се одлучило да гледа и слуша "Фрајле" у Сава центру.

У продукцији високе резолуције која подсећа на најбоље концерте европских поп мејнстрим извођача, „Фрајле“ су, између осталог, стигле да учине песме Балашевића, Томе Здравковића и Бајаге и раскошнијим него што оне јесу.

Светлели су телефони у публици. Мушкарци, жене и деца разврстани у три групе такмичили су се ко боље пева, а „Фрајле“ су у првокласном издању дуже од два сата шармирале све присутне у Сава цетру.

Специјални гост на концерту био је Бојан Јовановски, наш талентовани гитариста који је свирао нумеру „Што те нема“ Јадранке Стојаковић.

Пред крај концерта, „Фрајле“ су извеле један евросонг блок у којем су најуверљивије оживеле чувени хит сестара из Шпаније Азукар Морено, „Бандидо“, што је публику довело до плесног максимума.

EUR/RSD 117.5811
Најновије вести