Кевин Харт изгубио место домаћина доделе Оскара због хомофобних твитова

Иако је пре само два дана објављено да ће домаћин 91. доделе Оскара која ће се одржати 24. фебруара 2019. године у холивудском Долби театру бити Кевин Харт, то се ипак неће догодити, преноси Кликс.
r
Фото: Youtube Printscreen

Разлог због којег Кевин неће водити једну од најпрестижнијих додела награда су његови твитови од пре десетак година у којима је је правио хомофобне шале.

Иако се дуго желео наћи у улози водитеља церемоније доделе Оскара, Кевин се ипак морао повући.

"Донео сам одлуку да ћу одступити од вођења овогодишњег Оскара. Искрено се извињавам LGBTQ заједници за моје несмотрене изјаве из прошлости. Жао ми је што сам повредио те људе", написао је Харт.

Раније је Кевин на свом Инстаграм профилу објавио видео у којем је рекао да је одбио захтев Академије филмских уметности и наука да се извини. Такође је додао како му је академија дала ултиматум, или да се извини због твитова или да одступи од улоге домаћина на додели Оскара.

Без обзира на све, Кевин им је захвалан на указаној прилици те се нада ће некада поново добити прилику да води ову доделу награда.

Подсећамо, након службене објаве да ће водити доделу најпрестижнијих филмских награде, комичар је на Инстаграму написао како је сретан јер то прижељкује већ дуже време.

EUR/RSD 117.5912
Најновије вести