Наставак серије „Калкански кругови” од 1. априла на Суперстар ТВ

После великог успеха прве сезоне ТВ серијала „Калкански кругови”, ауторска екипа предвођена креатором серије Ђорђем Милосављевићем, у другој сезони, која стиже на Суперстар ТВ 1. априла, где ће се нове епизоде емитовати викендом од 21 час, доноси још интригантнију причу, која публику враћа у мистериозни Забран.
s
Фото: Firefly productions

Нових десет епизода, како најављују из продукције, доносе узбудљиве драмске заплете испуњене мистеријом и натприродним моћима којима се гледаоцима приближава долска митологија.

Након догађаја у првој сезони, главни ликови - Миона и Дејан Матић, које тумаче Ивана Зечевић и Војин Ћетковић, чине све што могу да врате своје животе у нормалу, али то, показаће се, неће бити нимало лако, пошто Забран још није завршио са њима, а, очигледно, ни они са Забраном. Гледаоци се надају да ће у наставку добити одговор на питање какве то везе баба Губа има са Дејаном Матићем, што је на самом крају првог дела остало неразјашњено. Подсетимо, серија се у првој сезони фокусирала на сукоб две породице живописног дела Дола, које је деценијама крило тајну. Тајне и неразјашњени односи међу њима помрсили су конце и направиле неочекиване преокрете. Главни јунаци покушали су да открију део породичне историје коју су њихови преци покушали да сакрију, али је део ове приче остао недовршен и оставио простора за даље заплете које ћемо већ од овог викенда пратити на Суперстар ТВ.

Глумац Војин Ћетковић најавио је недавно за ТВ Новости да наставак доноси много узбуђења, да ће бити занимљивији од прве сезоне, као и да су гледаоци доста утицали на то да се нове епизоде напишу.

– Радио сам неколико пута са Ђорђем Милосављевићем, који зна да држи публику у неизвесности све до последње епизоде. Има још 20 нових ликова, убациле су се многе боје, људи са новим енергијама. Ђорђе Милосављевић је мало раширио причу, па се сада радња одвија из разних углова. Наравно, имали смо увид у то шта се људима дојмило као најбоље. Шта год радимо, трудимо се да не подилазимо публици, али њено мишљење је врло важно – најавио је Ћетковић у интервјуу за ТВ Новости.

Глумица Ивана Зечевић открила је да јој је драго што су се људи везали за ликове из прве сезоне, те да ће се лако прикључити и наставку.

– Миона је нешто свашта проживела на крају прве сезоне, затичемо је у Београду. Она је у том неком исцељењу од целе трауме, а свакако и у покушају да одоли Долу, али делује да је вуче назад – открила је за медије Ивана Зечевић и додала да су јој сегменти хорора увек и били најузбудљивији. – Свиђа ми се то што је серија изван реалног и то је оно што ме страшно „возило”. Глумачки сам стварно уживала. Настављамо где смо стали са првом сезоном, дакле пратимо и даље Миону и Дејана и све ликове из прве сезоне, имамо и нове, тако да оно што је публика заволела, негде смо подржали и ето, идемо даље.

Фото: Firefly productions
Има још 20 нових ликова, убациле су се многе боје, људи са новим енергијама. Ђорђе Милосављевић је мало раширио причу, па се сада радња одвија из разних углова. Наравно, имали смо увид у то шта се људима дојмило као најбоље (Војин Ћетковић)

Ауторску екипу, осим креатора и сценаристе серије Ђорђа Милосављевића, чине и редитељи Гордан Матић и Милан Караџић, који је раније за портал Филм и ТВ најавио да се радња друге сезоне одвија две године после дешавања у првој сезони.

Фото: Firefly productions

Глумачку поставу, поред Иване и Војина, употпуњују и Наташа Нинковић, Нина Јанковић, Жарко Лаушевић, Лазар Николић, Бојана Стојковић, Филип Хајдуковић, а гледаоци ће видети и доста нових ликова, међу којима су Небојша Дугалић, Дејан Цицмиловић, Паулина Манов, Ања Павићевић, Марија Вицковић, Александар Петковић, Љиљана Стјепановић многи други. Продукцијска кућа „Фирефлy” и компанија „Телеком Србија” заједнички потписују овај ТВ формат.

В. Бијелић

EUR/RSD 117.2728
Најновије вести