Наталија Милосављевић придружила се тиму К1 телевизије: Викенд за целу породицу

Дугогодишња радијска водитељка Наталија Милосављевић у етру је већ пуних 25 година, а недавно је постала и ТВ лице будући да се придружила К1 телевизији, где ће нас сваке суботе и недеље од 11.30 сати поздрављати с малих екрана у емисији „Викенд на К1“.
Natalija Milosavljevic
Фото: Немања Новаковић

Емисија је колажног типа, а ниједан викенд са њом неће бити исти, будући да је најавила да ће се кроз сваку емисију „прошетати“ више од 20 гостију из света музике, глуме, спорта, психологије и других области.

– Наш „Викенд“ је емисија за целу породицу, а с великом радошћу наглашавам и то да је пет-френдли. Трудимо се да гледаоце релаксирамо и забавимо, увек је ту и много добре музике, али се трудимо да уз помоћ психолога одговоримо и на сва питања која море савремену породицу – наглашава Наталија. – Дајемо практичне савете за живот жена и мушкараца, родитеља и деце. На пример, студиозно смо се позабавили питањем друштвених мрежа и утицаја које имају на живот и понашање малишана и адолесцената, као и најчешћим вршњачким проблемима - питањима прихватања и припадања. Сваког викенда трудимо се и да будемо хумани те промовишемо и подржавамо хуманитарне акције у које укључујемо и наше гледаоце.

Како је рекла брзо се договорила са менаџментом телевизије и радо прихватила понуду да се прикључи тиму К1 телевизије, за коју је рекла да је брзо постала популарна и поставила високе стандарде.

Р. Т. М.

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести