НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Бикови излазе из НАПОРНОГ ПЕРИОДА, Ракови опрезно с ФИНАНСИЈАМА, а ево кога очекују промене на ПОСЛУ

Астролошка прогноза Александре Бјељац од 18. до 24. фебруара.
horoskop zima Pixabay PNGfree
Фото: pixabay.com/ PNG free/ dnevnik.rs

ОВАН — Код вас је боља ситуација у глобалу. Доста позитивних дешавања је аспектовано у овој недељи. Бићете у центру пажње и награда за труд и рад неће изостати. Надређени ће знати да цене сваку вашу жртву коју сте поднели за добробит фирме. Неки могу започети лепу емотивну везу са особама рођеним у знаку Бика или Стрелца. Заузети, размислите добро шта желите од односа и немојте завлачити партнера. На прекретници сте. Добро се осећате, само обратите пажњу на исхрану и начин живота.

 

БИК — Ви сте, напокон, психички стабилно. Имате јасан циљ и спремни сте да хрлите ка њему, макар ишли сами. Нудиће вам се неки нови пројекти, размислите добро пре него их прихватите. Опрезно само да се не затрпате обавезама и да немате нимало слободног времена. Изашли сте из напорног периода и време је да живнете. Неко ко вам се већ раније удварао, сада ће вам запасти за око и покренути лепе емоције. Заузети, уживајте у начину на који вас вољена особа третира. Проблеми са циркулацијом.

 

БЛИЗАНЦИ — Када је посао у питању, успех и моћ ће покуцати на ваша врата. Можете да очекујете позитиван глас који ће вас успрећити и винути у звезде. Једноставно, долази ваше време! Половином недеље избегавајте сукобе унутар породице или фамилије, такође и са комшилуком. Није недеља наклоњена започињању нових емотивних веза, али могуће су симпатије преко посла. Заузети, радите на квалитету односа са вољеном особом. Припазите се јаких упала респираторних органа и синуса.

 

РАК — Позитивна дешавања, али рашчистите сами са собом да ли сте на правом путу и шта треба да мењате. Енергије вам неће недостајати и само напред. Саветујемo опрез са финансијама. Немојте улагати новац у све што вам буде понуђено, изаберите спор, али темељан посао. Није време за улазак у емотивне везе. Можете да се осећате носталгично или вам се неко може јавити са краћег пута кога дуго нисте чули. Заузети, избегавајте улазак у паралелне везе. Добро се осећате, само су могуће теже мисли.

 

ЛАВ — Избегавајте несугласице са колегама, ако до њих дође. Поставите приоритете и јасне циље и успех неће изостати. Једна понуда за нову сарадњу вам може донети успех кроз финансије. На пољу љубави доћи ће до лепих дешавања. Уживајте у емоцијама, само немојте бити исхитрени у одлукама. Заузети, ако је било проблема у од односу са партнером, ситуација се стабилизује. Добро се осећате здравствено, благи опрез од лакших повреда и инфекција.

 

ДЕВИЦА — Овај период је добар за решавање битних правних ствари везаних за дом и породицу. Сви који се баве приватним послом моги очекивати погодна дешавања и просперитет. На емотивном пољу без битних дешавања. Слободни могу добити позив од особе која им се већ дуже време свиђа. Неко је коначно приметио ваше знаке флерта и узвратиће истом мером. Заузети, код вас без битних промена у односу. На здравственом пољу благи опрез на хроничне болести, као и на инфекције и коштани систем.

 

ВАГА — Време пред вама биће намењено анализи свих пословних подухвата на које сте се досад одважили, али и оних у будућности. Направите јасан план, али за праве одлуке потражите и неки савет. Сада вам предстоји задовољство кроз радно место, само саветујемо благи опрез на финансије. Диван период за вас у љубави. Ако сте у вези, очекујте дивне промене и планирање битних животних догађаја. Слободни, није време за улазак у везе, али то не значи да неће бити авантура. Опрез на прехладе.

 

ШКОРПИЈА — Могуће су промене половином недеље кроз радно место. Крајње је време да добро размислите о свему и кренете напред, остављајући све препреке иза себе. Не анализирајте прошлост, јер баш никаквог закључка нема. Ви нисте могли да утичете на многа дешавања. Може долазити и до наглих промена расположења. Доста изненађења и повољних тренутака у љубави. Уследиће и нова познанства. Заузети, избегавајте улазак у тајне везе. Више одмора ће вам пријати. Појава хроничних тегоба.

 

СТРЕЛАЦ — Одличан период да завршите започето на пољу посла, али није повољно за нове договоре. А ако нешто очекујете или сте се нечему надали у претходном периоду, сада то можете и да добијете. Доћи ће до нових познанстава, па ако сте слободни можете ући у авантуру или остварити неки занимљив контакт. Заузети, могуће су мање несугласице са вољеном особом, али један краћи пут или договор освежиће ваш однос и вратити хармонију. Добро се осећате, више се крећите и радите на имунитету.

 

ЈАРАЦ — Пуни сте енергије и ентузијазма, па можете размишљати о неким партнерским пословима, али за сада је најбоље само да преговарате о истим. Будите стрпљиви и сачекајте како бисте кренули у реализацију. Финансијско стање вам је стабилно. На емотивном пољу слободнима стоји доста познанстава, дружења и комуникације. Имаћете један одлазак на догађај на ком ћете заблистати. Заузети, имају подршку партнера, али треба и да брину о њиховим потребама. Добро се осећате, мањак сна.

 

ВОДОЛИЈА — Сам почетак недеље вас мотивише да решите бројне проблеме кад су администрација и правни статуси у питању. Фокус разрешња је на породици, односно потешкоћама око неке некретнине. Од средине недеље расположење вам се поправља. Слободни могу очекивати пријатан глас и лепа дешавања на пољу љубави. Заузети могућност започињања заједничког живота и доста лепих тренутака. Ако је партнер нечим незадовољан, гледајте да то промените. Јавиће се нервоза и проблеми са желуцем.

 

РИБЕ — Фокусирани сте на посао, а много обавеза вам неће тешко пасти, јер знате да је и боља зарада на видику. Ако се неки планови изјалове, не очајавајте. Добићете и похвалу од некога ко вам је надређен. Могуће су вести о принови или позив за венчање. Ако сте слободни, ове недеље вам се смеши улазак у једну лепу емотивну везу. Заузети, без битних промена, само мало више научите да чујете и партнерове жеље и потребе. Благи опрез од вирусних инфекција или проблема са уринарним трактом.

 

IG: @tvoja_natalna_karta

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести