Нови албум Џастина Тимберлејка стиже 2. фебруара

БЕОГРАД: Десетоструки добитник награде Греми, Џастин Тимберлејк објавиће четврти студијски албум, Man of the Woods, 2. фебруара за RCA Records. Дигитални албум ће бити у претпродаји од данас када излази први сингл. 
Epa (Orlando Barria)
Фото: Epa (Orlando Barria)

”Man of the Woods“ је по свему судећи Џастинов најамбициознији пројекат до сада, како звучно, тако и текстуално. 

Ово је такође и Тимберлејков први заокрет ка традиционалној америчкој рок музици, уз модерне утицаје јаких сарадника. 
Џастин Тимберлејк је нови албум посветио свом сину и супрузи и он представља његово лично, емотивно и музичко путовање од Мемфиса до места где се налази данас.  

Шаренолика, футуристичка музика песме “Filthy“ визуелно је испраћена радом револуционарног, вишеструко награђиваног редитеља, Марка Романека.  

У овом необичном видео споту, Тимберлејк игра савременог иноватора који се спрема да представи свој нови изум свету. Ово је већ друга сарадња са Романеком, прва је била на споту “Can't Stop This Feeling“. 

Након сингла “Filthy“ и изласка албума Man of the Woods, Тимберлејк ће објавити још три додатна видео спота, са три различита редитеља. 

Ови додатни спотовои биће урађени за још три песме са албума, а излазиће сукцесивно, почевши од 18.јанура, закључно са изласком албума 2. фебруара.

Два дана након тога, Тимберлејк ће одржати свој шоу наступ у паузи Pepsi Super Bowl-а, у недељу, 4. фебруара. 

Албум Man of the Woods појавиће се и на винилу, који ће имати дигитални код за даунлоуд.

Мулти-талентовани глумац и музичар, Џастин Тимберлејк, до сада је продао преко 32 милиона албума широм света, имао је распродате арене на свим континентима, награђен је безбројним наградама и номинацијама и спада у високо поштоване људе у шоу бизнису.  

EUR/RSD 117.5673
Најновије вести