ОВАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ ЗИМСКА БАЈКА У БЕОГРАДУ: Највеће клизалиште и празнична магија спремни за посетиоце

Празнични фестивал „Зимска бајка” под слоганом „Магија је ту!“ стиже 8. децембра у Савски парк у Београду на води.
1
Фото: Aleks Dmitrovic

Прошле године манифестацију је посетило више од 1,5 милиона људи, а и ове године сви су позвани да поделе радост празника и уживају у, како тврде организатори, најраскошније декорисаном празничном амбијенту код нас, уз омиљену музику, широку гастрономску понуду, програме за најмлађе и зимски биоскоп на отвореном. Улаз у „Зимску бајку” биће бесплатан, а радно време од 8. децембра до 8. јануара биће од 12 до 22 часа сваког дана.

За љубитеље леда припрема се клизалиште на чак 860 квадратних метара са посебним деловима за искусне клизаче и почетнике. Неће недостајати ни топлих места за дружење и уживање са породицом и пријатељима. Биће и више fire pit-ова и места на сену у зони главне бине. Све ово подсетиће нас на топлину празника и значај заједничког прослављања уз јелку, поклоне, најлепше украсе и Деда Мраза, тврде организатори.

Фото: Marko Edge

Зимска бајка биће отворена 8. децембра уз звуке трубе и велики концерт Дејана Петровића и његовог Биг Бенда, што је само један од бројних концерата који нас очекују. Увод у њихов наступ биће паљење новогодишње расвете уз наступ вољеног дечијег хора Чаролија, а домаћин свечаног отварања „Зимске бајке” биће глумачка звезда Анђелка Стевић Жугић.

Фото: Aleks Dmitrovic

Чак тридесет дана, друга по реду „Зимска бајка” увеличаће најлепши и најромантичнији део године. Aмбијент Београда на води, уз најлепше боје, укусе и мирисе празника, обележиће и овај децембар, када ћемо испратити стару и дочекати 2024. годину.

EUR/RSD 117.1804
Најновије вести