„ПРОМОЦИЈА ХОМОСЕКСУАЛИЗМА И СЕКТИ“: Драган Марковић Палма се ОГЛАСИО О ИЗБОРУ ЗА ПЕСМУ ЕВРОВИЗИЈЕ, жели да СРБИЈА ВИШЕ НЕ УЧЕСТВУЈЕ

Евровизија прoмовише хомосекуализам и секте, истакао је председник Јединствене Србије Драган Марковиц Палма, на свом инстаграм налогу, напомињући да ће поднети захтев да Србија више не учествује на овом фестивалу.
8
Фото: printscreen instagram

 “Евровизија је постао фестивал хомсексуализма и секташтва и ја ћу поднети захтев да Србија више не учествује на Евровизији“, истакао је Марковић.

Напоменуо је како Евровизија промовише хомосексуализам и секте, те да то веома лоше утиче на нашу децу и омладину.

„Евровизија промовише хомосексуализам и секте и то веома лоше утиче на нашу децу и омладину, а то се посебно видело приликом проглашења овогодишњег победника Евровизије. А колико коста тај одлазак на промоцију хомосексуалаца и секти“, додао је, поручивши да се то „посебно видело приликом проглашења овогодишњег победника Евровизије“.

„А колико кошта тај одлазак на промоцију хомосексуалаца и секти. Ја се надам да це мој предлог бити усвојен да Србија више не учествује у нечему што је противно нашој традицији и нашој вери”, закључио је Драган Марковић Палма.

Дневник

EUR/RSD 117.0557
Најновије вести