Роналдо претвара своје хотеле у болнице за оболеле од короне - лаж

ЛИСАБОН: Вест коју је првобитно пренела "Марка" се испоставила као лажна. Португалски новинари су то и потврдили - није истина да је фудбалер Јувентуса Кристијано Роналдо одлучио је да своје хотеле у Португалији адаптира у болнице, како би се лечили људи оболели од коронавируса.
ronaldo, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/Mindaugas Kulbis)

 

 

Раније данас, шпанска Марка је пренела да ће Роналдови луксузни хотели у Лисабону и Мадеири од следеће недеље постати болнице за заражене вирусом Ковид 19, где ће смештај ће бити бесплатан, а португалски нападач ће покрити и све трошкове лечења, као и плате лекара, медицинских сестара и осталог особља.

Свет пролази кроз тешке тренутке који траже бригу и пажњу свих нас. Данас вам не пишем као фудбалер, него као син, отац и људско биће које је забринуто због оног што се дешава и што утиче на цео свет. Врло је важно да пратите савете Светске здравствене организације (СЗО) и владајућих структура о томе како се носити с актуелном ситуацијом. Заштита људских живота мора да буде изнад свих других интереса. Моје мисли су с онима који су изгубили блиске особе, а саосећам и са онима који се боре с вирусом, као што је то мој саиграч Данијеле Ругани. Пружам подршку истинским професионалцима који се брину за здравље других људи и тако ризикују сопствене животе, написао је Роналдо на свом Инстаграму.

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести