Шерил Кроу: Чудне ствари на турнеји с Мајклом Џексоном

Чувена певачица Шерил Кроу, која је музичку каријеру започела као пратећи вокал на концертима краља попа Мајкла Џексона, била је на турнеји с њим осамдесетих година, признаје да су се тада дешавале „стварно чудне ствари“, преноси портал Б92.  
krou
Фото: EPA-EFE/NEIL HALL

Певачица, која још није одгледала документарац о славном певачу "Напуштајући Недођију", а у којем су изнете бројне оптужбе на његов рачун и његовог непримереног понашања према деци, признала је да јој се много питања мотало по глави када је радила с њим и ишла на турнеје.

Шерил, која се и сама прославила када је започела самосталну каријеру, први укус славе и сјај рефлектора осетила је када се током осамдесетих придружила краљу попа на његовој турнеји у трајању од 18 месеци, а на коју је ишао и наводна Џексонова жртва, Џејмс Сафечук, упрскос што је још ишао у школу.

"Било је лудо искуство. Он је тада био највећа звезда једне генерације и ја сам добила прилику да певам дует заједно са њим сваке вечери током 18 месеци", рекла је Шерил, преноси "Мирор".

"Био је веома захтеван и на наступима се тачно знало како се и шта и када ради... Никада раније нисам била изван САД, а онда сам се готово одједном нашла на позорници у Јапану....", испричала је она.

На питање да ли је гледала документарац о славном певачу, који се фокусира на наводе Робсона Вејда и Џејмса Сафечука - обојица који су Џексона познавали док су још били деца - Шерил је признала да није и да не жели да га гледа.

"Била сам присутна када су се догодиле неке ствари за које сам мислила да су заиста чудне и имам доста питања у вези са њима", рекла је певачица.

Она је одбила да детаљније објасни на шта мисли када каже да су се догодиле "чудне ствари".

Џексон никада није проглашен кривим за осам тачака оптужнице за злостављање деце за које је био оптужен у годинама пре смрти, а његова породица и даље негира тврдње изнете у документарцу.

Шерилине примедбе, примећује "Мирор", долазе тачно 10 година након што је славни певач умро.

"Трагично је то што је умро у 50. години живота". Али да ли смо мислили да ће остарити пред нашим очима? То би било тако надреално", рекла је она за Си-Ен-Ен.

EUR/RSD 117.5703
Најновије вести