УВЕК У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ Јелена Карлеуша ударила на фолкера и репера

Око певачице Јелене Карлеуше поново се на друштвеним мрежама подигла огромна прашина, пошто је „ударила на Радишу Урошевића, не би ли му предочила како се само њене песме и певају".
a
Фото: Youtube Printscreen / JELENA KARLEUŠA

Затим, наставила је преко Сајфера, Црног Церака... А све у сврху одбране сопственог успеха.

- Ко пева песме њене, на наступима? Ко тражи? Ја бих волео да чујем неког да је тражио песму Јелене Карлеуше. Ја бих одмах баталио да певам. Нико то никада није тражио. Па, шта да се пева? - казао је у извесном телевизијском појављивању фолкер, а то је ЈК прилично изреволтирало.

- Овај још пева? Ја сам мислила да је овај умро. Нека му неко каже да само Карлеушине песме и певају - истакла је у оквиру својих „сторија".

Са друге стране, после изјаве репера „Црног Церака" да су им родитељи бранили да слушају њену музику, Јелена је тек осула рафалну паљбу.

- Шта су се узнемирили бре ови сеоски „репери" па прозивају? Ко вас дира, 'ало? То је неки „Црни целер", те неки „Сафер"... Питам друга да ми каже како се зову индијанци да гуглам, јер не знам ко су и уместо песама пише да су дилери дроге. Паори, ви не само да сте ку*ц репери него сте и ку*ц криминалци, чим вас хватају по школским двориштима док деци дилујете дрогу - написала је, али се ту није и заустављала.

Фото: Youtube Printscreen / Darko Antic

- Нека послушају како Београђанка рола репчугу и нека сањају да ће имати овакав скил, хит и славу! Џаба вам кокаин, сељачине, видео кошта више него што сте продали деци у животу. О да, текст је написала краљица репа, Мими Мерцедес. Ово је порука свима који се*у. Рат бре - закључила је онда она.

(24седам)

EUR/RSD 117.1121
Најновије вести