Дизни открио детаље о ризорту "Ратови звезда"

ТАЛАХАСИ: "Дизнијеви" званичници објавили су нове детаље о томе како ће изгледати недавно најављени тематски ризорт "Ратова звезда" на Флориди.
diznilend
Фото: Youtube Printscreen/disneyworld.disney.go.com

"Ратови звезда: Галактички звездани брод" изгледаће као дводневно путовање које ће увући посетиоце у потпуно засебан свет.

Једино што ће, уместо путовања на високим таласима, посетиоци имати осећај да су лансирани са паркинга испред "Волт Дизни Ворлда" на Флориди у свемирском броду милионе миља изнад Земље.

Када се укрцају у свемирски брод, посетиоци ће постати део приче у коју су укључени други путници, чланови посаде и глумци обучени у костим Чубаке или војника Империје. 

Путници ће уживати у обиласку моста на свемирском броду, где ће им бити објашњени навигациони и одбрамбени систем. 

На различитим тачкама током дводневног путовања, они ће можда морати да се послуже знањем које су прикупили на свемирском броду, рекла креативни директор "Волт Дизни имаџинеринга, Ен Мороу Џонсон током презентације која није била отворена за снимање и фотографисање.

На броду су ликови од којих ћете многе можда срести први пут. У галаксији је опасно време и морате да будете опрезни када бирате с ким улазите у савез јер је ваш избор битан. Од вашег избора зависи како ће се ваша прича развијати, објаснила је Џонсон. 

Прозори соба хотела у којем ће посетиоци бити смештени неће гледати на сунце Флориде и дрвеће палме, већ на екран који покажује блистава светла звезда на бескрајној тами свемира. 

Датум отварања још није саопштен, нити су установљене цене, али с обзиром да једнодневни боравак у "Магичном краљевству" кошта 125 долара без такси, АП процењује да ово искуство неће бити јефтино.

Детаљи о хотелу су откривени у тренутку када се "Волт дизни ворлд" спрема да у четвртак отвори тематску "земљу" Ратова звезда" у парку Дизнијевих студија у Холивуду.

Скоро идентичан парк отворење овог лета у Дизниленду у Калифорнији.

EUR/RSD 117.5872
Најновије вести