У посети Златибору најутицајнији туристички влогер из Индије

БЕОГРАД: На Златибору тренутно борави један од најутицајнијих туристичких влогера из Индије, популарни јутјубер Варун Вадиш, саопштила је Туристичка организација Златибор.
zlatibor
Фото: Youtube Printscreen

Варун Вадиш, оснивач јутјуб канала "Маунтин трекер" и портала "Турист хелп лајн", обилази најлепше и најинтересантније делове планине, упознаје се са атракцијама, активностима и туристичким потенцијалима којима Златибор располаже, али и са становницима, локалним обичајима и традицијом златиборског краја.

Уз пратњу водича, Варун је претходних дана обишао најлепше од Златибора, Стопића пећину и Гостиљски водопад, музеј "Старо село", Сирогојно, "Ел Пасо сити", наводи се у саопштењу Туристичке организације Златибор.

Индијски влогер наглашава да је посебно фасциниран гостопримством домаћина. То што је вегетеријанац га не спречава да ужива у гастрономским специјалитетима јер је, како каже, кајмаком и сиром са Златибора одушевљен.

Варун у Србији борави у сарадњи са Туристичком организацијом Србије и амбасадом Индије и води кампању на свом јутјуб каналу за промоцију Србије и њених туристичких потенцијала.

"Моунтин трекер" је први индијски јутјуб канал о путовањима који има више од милион пратилаца, на којем Варун дели савете и трикове о путовањима. Канал садржи и веб серију о путовањима из бројних земаља света.

Поред вођења јутјуб канала, Варун је један од Tedx говорника.

Први видео који је Варун снимио по доласку у Србију је за свега шест дана достигао преко 720.000 прегледа.

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести