Вирџин Атлантик подстиче путнике да краду из њихових авиона

ЊУЈОРК: Авио компанија Вирџин Атлантик престала је 2011. да својим путницима у првој класи даје посудице за со и бибер у облику малих авиона, а одлука је донета зато што су путници те предмете крали у великим количинама.
avion virdzin, pixabay
Фото: Pixabay

Компанија је, међутим, годину дана касније поново вратила те посудице назване Вилбур и Орвил, а на њиховом дну је написала "украдено из Вирџин Атлантика“. Иако је натпис требало да заустави крадљивце у њиховој намери, то се није догодило а сланици су крадени и даље, да би неки од њих цак завршили на страницама попут иБеја где су се продавали по цени од 20 америцких долара. 
"Када смо пре 15 година укљуцили Вилбура и Орвила у понуду, нисмо ни сањали да це постати тако вољени. Иако је посада пазила на посудице, хиљаде њих украдено је током година с наших летова", открио је извршни потпредседник Марк Андерсон. 
Компанија је управо из тих разлога одлучила су да их ове године укључи у посебну празничну промотивну понуду, преноси Б92.нет. 
Од 21. до 26. децембра сви путници пословне класе Вирџин Атлантика биће подстицани да понесу посудице за со и бибер са свог лета кући, које су само за ову прилику направљени у празничној црвеној боји. 
На летовима ове компаније краду се многи предмети, а осим сланика, популарне су и шољице, покривачи, прибор за јело, сапун и креме за руке.

 

EUR/RSD 117.5959
Најновије вести