Водитељке на јутјубу Марта Бузуровић и Милена Тамбурић: У љубави смо сви у истом сосу

Харизматичне, позитивне и лепе, водитељке Милена Бузуровић и Марта Тамбурић лако шармирају гледаоце Топ листе на музичком каналу Ај-Ди-Џеј. Нови начин комуникације и нека нова музика је комбинација коју младе генерације упијају као сунђери, баш као и њихов Јутјуб канал „Уврнути шотови” који је за кратко време добио велики број пратилаца.
marta i milena naslovna
Фото: Марта и Милена, фото: Приватна архива

Како Милена и Марта шаљиво кажу оне су „најбоље другарице већ 800 година” те су заједно дошле на идеју да направе „нешто што до сада свет није видео”, а то је још један Јутјуб канал који се бави проблематиком мушко-женских односа данашњице. Кроз снимке њихове приче покушавају да схвате супротан пол и реше заједничке муке свих жена, али на забаван начин. Тако су до сада откриле зашто су мушкарци компликовани, када су љубоморни, које су најчешће мушке лажи, на која питања жене мрзе да дају одговоре, зашто се жене често љуте, на шта „падају” и многе многе друге... Милена и Марта, само за Дневников ТВ магазин говоре о успеху свог Јутјуб канала који их је довео и до Ај-Ди-Џеј телевизије.

Како сте почеле да радите топ листу на Ај-Ди-Џеј ТВ и да ли је музика на листи и по вашем укусу? 

Марта: Од како смо почеле да се бавимо Јутјубом, све што нам се дешавало је последица нашег стварно великог рада и труда. Тако се за нашу генијалност чуло све до Ај-Ди-Џеја, они су нас контактирали и дошло је до ове супер сарадње (осмех).

Милена: Људи из Ај-Ди-Џеј-а су препознали нашу енергију и опуштеност, а чини ми се да им је тачно то требало да употпуне њихов програм тако да је ова сарадња заиста лепо искуство за обе стране.

Колико у просеку имате позитивних, а колико негативних реакција од извођача или гледалаца због нечијег положаја на листи?

Марта: Мислим да нема негативних коментара јер је Топ листа пре свега емисија забавног карактера и свака песма је у ствари хит. Ту смо сви заједно да у свакој епизоди стварамо позитивну атмосферу.

Милена: Умемо понекад да се понесемо мишљу да је свака друга песма можда баш писана конкретно за нас па када то чују извођачи и контактирају нас на том основу буде јааако занимљиво, ха, ха.

Како сте осмислиле и почеле да радите Уврнуте шотове?

Марта: Уврнути шотови су настали из нашег пријатељства и жеље да помогнемо другим девојкама. Упалиле смо камеру и одлучиле да објаснимо целом свету да смо све у истом сосу када је љубав у питању.

Милена: Идеја за шотове је одувек постојала само је пре годину и по добила форму и платформу... и назив... уврнут (осмех).

Обрађујете доста тема о мушко женским односима. Које су по вама највеће заблуде модерног доба на ову тематику?

Марта: Велика заблуда је да је љубав нешто од чега треба бежати или да се треба стидети осећања каква год да су. Такође, моралне вредности су се доста пореметиле и ми радимо све што можемо да то исправимо.

Милена: Трудимо се да представимо и другу страну целе те „компликације” зване љубав, да то није само везивање, одрицање и папучарство, али и да апсолутно имају сво време света да надју праву особу за њих и да се не заваравају када препознају црвена светла у својим односима.

Која тема је изазвала највише реакција и контроверзи?

Фото: Милена и Марта, фото: Приватна архива

Марта: Теме које ми обрађујемо нико до сада није јавно изнео на тако отворен начин па самим тим свака епизода изазива доста различитих реакција.

Милена: Али теме у којима су на овај или онај начин заступљени физички односи дефинитивно изазивају највише реакција.

Читате ли коментаре на ваше клипове и како преживљавате хејтере?

Марта: Хејтера имамо врло мало и углавном сваки ружан коментар прати бар 100 позитивних, тако да нас то много не дотиче. Често нам се деси да нам поруке или похвале наших шотића помогну да прегурамо дан. На томе смо им бескрајно захвалне (осмех).

Милена: Трудимо се да прочитамо све коментаре наизменично и волимо да се упуштамо у разговоре с пратиоцима - то нам је посебно интересантно.

Шта је то магично у Јутјубу да је окупирао пажњу млађе генерације и који је ваш одговор критичарима Јутјуб генерације?

Марта: Млади се доста поистовећују са Јутјуберима и то је управо оно што је толико магично. Ми смо јавне личности, али смо им на неки начин увек доступни. Баш зато имамо велику одговорност да стварамо контент који ће на њих утицати позитивно, а дешава се да на нашој Јутјуб сцени то није увек случај.

Милена: Нема ту магије - реални људи који реалне ситуације на свој начин представљају у форми видеа. Не знамо које је питање да бисмо дали одговор критичарима (осмех).

Тренутно сте на одмору, колико често сте на Интернету и да ли можете да замислите да се потпуно искључите са мреже?

Марта: Наш посао није као сваки други баш зато што нам радно време траје 24 сата. Ипак, стварно волимо оно што радимо и уживамо у сваком тренутку стварања.

Милена: Мислим да нам је свима с времена на време неопходно искључење са мрежа, али у овом тренутку наш посао то не дозвољава. Сва срећа да нас је две у овом послу тако да имамо луксуз да се ослонимо једна на другу када је потребан одмор.

Снежана Милановић

EUR/RSD 117.5754
Најновије вести