Дала отказ уживо, грешком проглашена добитником џекпота

МАДРИД: Шпанска телевизијска водитељка Наталија Ескудеро вриснула је у телевизијску камеру: "Не долазим сутра на посао!", пошто је на извлачењу премије шпанске лутрије, највеће на свету по укупном наградном фонду, прочитано њено име.
1
Фото: Youtube Printscreen

Међутим, славље тв водитељке се наводно брзо завршило кад се испоставило да је заправо освојила само 5.000 евра (5.539 долара) од укупног наградног фонда лутрије "тешког" 2,24 милијарде евра који је подељен ове године.

Ескудеро, која ради за националну радиотелевизију РТВЕ, касније се на Твитеру извинила због своје реакције, наводећи да је пролазила "кроз тежак" период из "личних разлога", извештава данас Скај Њуз.

Шпанска божићна лутрија не дели тако велике добитке појединцима као америчка, али је укупан износ наградног фонда који се дели купцима срећки чини најбогатијом на свету.

Највећа премија на лутрији, у јавности популарно названа Ел Гордо (Дебељко), коју је ове године освојио појединац, износила је 400.000 евра, при чему је укупан наградни фонд од четири милиона евра подељен између десет власника лутријских лозова.

EUR/RSD 117.2907
Најновије вести