ОДЛИЧАН ТРИК Руси знају како да вам се на МИНУС 30 стопала НЕ СМРЗАВАЈУ Потребна вам је само ЈЕДНА СТВАР

Трик који Руси стално практикују ће вам помоћи да загрејете стопала у обући и кад је напољу -30. Потребна вам је само једна ствар коју сви бацају...
s
Фото: pixabay.com

Да ли се и вама лако смрзну стопала иако носите зимску обућу? Након топлог децембра, у Србији је у јануару "ударио минус", а колико год да су нам метереолози најављивали захлађење, многи од нас нису још увек спремни за снег и лед.

Од градског превоза који спорије функционише, преко слојева одеће које је изузетно тешко носити на леђима, па до обуће која, колико год да је постављена и наводно топла, ипак никако да нам загреје ноге - излазак из куће по оваквом времену је све само не уживање!

Али, постоји трик како да загрејете стопала када је напољу минус, а све што вам је потребно јесте предмет који сасвим сигурно имате у кући.

Када попијемо сок, логично је да празан тетрапак бацимо у канту. Али, немојте то да урадите, постоји одличан начин да га искористите! Овај трик Руси стално практикују зими, а помоћи ће вам да направите "изолацију" у ципелама и чизмама и тако спречите да вам се стопала смрзавају.

Прво исеците и отворите тетрапак, добро је оперите и осушите. Затим нацртајте на њему облик улошка за ципеле и исеците. Из ципела или чизама које носите зими извадите улошак, па ставите овај који сте направили од тетрапака и то фолијом окренутом нагоре. Након тога, вратите "оригиналне" улошке на њихово место, преко оних које сте сами направили. И то је цела мудрост! Овакава домаћи уложак ће невероватно задржавати топлоту и спречити да хладноћа пробије ђон и охлади вам стопала.

Дневник/Курир /Мондо

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести