Памела стидљиво о наводној романси са Асанжом

Глумица Памела Андерсон изјавила је за једну шкотску телевизију да задржавање оснивача Викиликсаа Џулијана Асанжа у амбасади Еквадора у Лондону њихову везу чини "помало тешком", преноси Ројтерс.
Pamela Anderson
Фото: Фото: Twitter@Pamelanderson

Агенција подсећа да су британски медији објавили раније клип у којем бивса звезда "Чувара плазе" за Асанжа казе да је секси.

Говорећи у емисији на шкотске тв, она је навела да је сигурно провела више времена са Асанжом него са било којим другим човеком у последње време, али да не би да износи детаље.

Британски медији објавили су да је Андерсонова виђена у посети Асанжу у амбасади Еквадора у Лондону у којој он има уточисте од 2012.

Асанж., наиме, на тај начин покушава да избегне да га британске власти изруче Шведској због оптужбе за силовање која је поднета против њега 2010, што он, међутим, пориче.

Упитана да ли је у романси са Асанжом она је уз осмех одговорила: "Па, он је затворен, то помало отежава ситуацију. Видећемо шта ће бити када га ослободе, али знате, проводим вероватно више времена са њим него са било којим мушкарцем, што је веома неуобичајено", рекла је Андерсонова.

Агенција наводи да је у посту који је објавила јуче на њеном сајту "памелаандерсонфоундатион.орг" за Асанжа глумица написала "Један од мојих омиљених људи".

"Џулијан је екстремно емпатично људско биће које дубоко брине о свету. Због свог посла. Задобио је моћне непријатеље у неколико држава, посебно у Америци тиме што их је разоткрио. Он покушава да свет ослободи тако што ће га едуковати. Борба коју води је романтична и ја га због тога волим", рекла је Андерсонова у интервјуу.

Након тога се на снимку може чути глумица како говори: "Он је веома секси".

 

EUR/RSD 117.5576
Најновије вести