Изазовни дерби на Сланој бари

У дербију 5. кола Регионалне А2 лиге ватерполисти Војводине дочекују екипу Шапца. Меч се игра на базену Слана бара од 19 часова. После ове утакмице, од 20.30, игра се меч првог кола Прве Б лиге између ватерполиста Дунава и Спартака Прозивке.
marko tubic.jpg
Фото: Првотимац Војводине Марко Тубић (Фото: Дневник- Филип Бакић)

"Обе ове утакмице, као и сусрети који следе на нашем базену, поред такмичарског значаја, имаће и хуманитарни. Наиме, прикупљен новац биће уплаћен за лечење некадашње ватерполо репрезентативке и суткиње Настасије Недимовић, рођене Кнежевић, које болује од рака коштане сржи и неопходна јој је финансијска помоћ", нагласио је директор клуба Коља Лазар.

Ватерполисти Војводине улазе у меч са Шапцем са скором од три победе и једног пораза, док гости из Шапца имају три победе из три утакмице.

"Шапчани озбиљно улажу у клуб и из године у годину су све бољи и бољи. Предводи их искусни тренер Горан Рађеновић, а амбиције су им да се боре за прво место у Регионалној А2 лиги, као и у домаћем надметању, што јасно говори какав нас изазов чека", каже тренер домаћих Владимир Цукић и позива навијаче да их подрже у што већем броју.

Он је додао да је екипа коначно у комплетном саставу и да очекује тврду утакмицу и победу.

"Очекујем  сличну утакмицу као што је била она са Звездом. Шапчани претендују на прво место, као и ми, али пошто смо коначно у комплетном саставу верујем у победу", најавио је талентовани Марко Тубић.

Шапчани озбиљно улажу у клуб и из године у годину су све бољи и бољи. Предводи их искусни тренер Горан Рађеновић, а амбиције су им да се боре за прво место у Регионалној А2 лиги, као и у домаћем надметању, што јасно говори какав нас изазов чека (тренер Воше Владимир Цукић)

После повреде у редове Воше вратио се искусни Урош Васић.

"Вредно смо радили, екипа је максимално мотивисана и жељно исчекујемо утакмицу. Даћемо све од себе да Шапцу нанесемо први пораз", поручио је  Васић.

Карте се неће наплаћивати, али на улазу ће бити постављена кутија у коју ће моћи да се приложи помоћ за Настасију.

Српкиње и Хрватице за Настасију

У наредном периоду одиграће се још хуманитарних мечева на Сланој бари у сврху помоћи Настасији Недимовић. Први наредни одиграће се 18. новембра између ватерполисткиња Србије и Хрватске.

Л. Стакић

Фото: Ф. Бакић

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести