Ован
Промене које желите да остварите на пословном пољу ћете успети да спроведете у дело када се створе услови за то, а не данас. Могуће су драстичне промене на пољу љубави или прекид неке емотивне везе. Пробава вам је осетљива.
Бик
Очекује вас краће путовање, које може бити значајно за остварење нове пословне сарадње. Могуће је да нисте спремни да се одрекнете љубави с особом из прошлости, према којој још гајите осећања. Без проблема са здрављем.
Близанци
Очекује вас генерално стабилна ситуација када је у питању посао, не би требало да буде већих промена. Емотивно сте незадовољни, пред вама је период у којем ћете имати неке компликације. Не једите храну непознатог порекла!
Рак
Данашњи дан вам није претерано повољан за битне пословне промене. Најбоље би било да ништа не радите на силу. Потребно вам је много стрпљења да бисте остварили оно што желите на емотивном пољу. Могућа је вртоглавица.
Лав
Пред вама је важна пословна одлука. Време је да коначно покажете своје амбиције у правом светлу. Ако сте у браку, можете очекивати дан у којем ћете имати разне несугласице с вољеном особом. Пријаће вам опуштање с пријатељима.
Девица
Могуће је да вам не прија пословна атмосфера и да полако размишљате о напуштању радног места. Разочарани сте емотивном ситуацијом јер је вољена особа показала страну личности која вам се нимало не допада. Психосоматски проблеми.
Вага
Повољан је дан за нове пословне одлуке, као и за промене на том пољу. Можете очекивати да ће судбина бити на вашој страни. Могуће је да вам није лако да отворено покажете шта осећате према вољеној особи. Кичма вам је слаба тачка.
Шкорпија
После дужег времена долазите до пословне стабилизације. Очекује вас добар период за то поље. Спремни сте да приђете симпатији и направите први корак ка уласку у емотивну везу. Поведите рачуна о крвном притиску!
Стрелац
Потрудите се да не улазите у веће трошкове или у ризичне ситуације на пољу посла данас. Вољена особа ће вам показати да јој је потребно време да би размислила о вашој заједничкој будућности. Избегавајте претерано напрезање!
Јарац
Немате довољно поверења у пословно окружење и неке пословне тајне чувате само за себе. Између вас и вољене особе постоји нека дистанца коју не можете баш лако да превазиђете. Могући су проблеми с алергијама.
Водолија
Бићете под великим стресом због посла. Постоје одређени проблеми које не можете сами решити. Могуће су неке мање трзавице с вољеном особом, али постоји нада да ћете успети да превазиђете све. Није претерано повољан дан.
Рибе
Можете успети да остварите своје жеље на пословном пољу. Очекује вас повољан период. Однос с партнером је променљив, нисте сигурни у то куда бисте се могли запутити у будућности. Малаксалост вас прати у другом делу дана.
Мексико: У бунару пронађена 44 телаnastasja.pisarev Sun, 09/15/2019 - 12:04
Кошаркаши Француске освојили бронзу на СПnastasja.pisarev Sun, 09/15/2019 - 12:00
Крајем септембра у Нови Сад стиже „Књижевни Егзит”nastasja.pisarev Sun, 09/15/2019 - 11:41
ИЗА ИЗЛОГА Велика очекивања, бар док дама не колабира од гладиnastasja.pisarev Sun, 09/15/2019 - 11:30
"Халијард" - 75 година спасавања савезничких пилотаnastasja.pisarev Sun, 09/15/2019 - 10:44
Мења се финансијско тржиште у Србијиnastasja.pisarev Sun, 09/15/2019 - 10:40
Млади у Црној Гори све дуже с родитељимаnastasja.pisarev Sun, 09/15/2019 - 10:32
Лабрадорка опседнута новцемnastasja.pisarev Sun, 09/15/2019 - 10:27
Забрањена продаја дивљих афричких слонова зоо вртовимаnastasja.pisarev Sun, 09/15/2019 - 10:17
EUR/RSD 117.5998
Најновије вести