Пси, мачке и птице благосиљани у цркви у Мадридуaleksandar.grubesa Thu, 01/17/2019 - 18:43
Тереза Меј због Брегзита пропушта Форум у Давосуnastasja.pisarev Thu, 01/17/2019 - 18:41
МУП: Код Храма између 120.000 и 125.000 грађанаsasa.popovic Thu, 01/17/2019 - 18:33
Мировић у Паризу представио привредне потенцијале Војводинеaleksandar.grubesa Thu, 01/17/2019 - 18:23
Вече италијанско-српскog пријатељствa Сомборуnastasja.pisarev Thu, 01/17/2019 - 18:19
Путин: Кључ је 1244, а где су српски полицајци и граничари?sasa.popovic Thu, 01/17/2019 - 17:49
СП ДАНСКА НЕМАЧКА Бразил победио Кореју, Србија без шансеsasa.popovic Thu, 01/17/2019 - 17:45
nastasja.pisarev Thu, 01/17/2019 - 17:26
Ован
Ваш посао није оно што сте желели и све више у њему налазите проблеме. Размишљате о томе да га промените. Иако је љубав још ту, свађе с партнером су све чешће. Мораћете да порадите на комуникацији ако желите да сачувате то што имате заједно. Поведите рачуна о очима!
Бик
Постоји могућност да ћете пожелети да напустите радно место и потражите нови посао. Ако то урадите, убрзо ће вам се отворити нове могућности. Све више добијате осећај да вољена особа крије нешто од вас. Све што чујете од ње почињете да узимате с резервом. Респираторне инфекције.
Близанци
По питању зараде вам неће све поћи по плану и остварићете је теже него што сте замишљали. Осећате веома јаку повезаност с тренутним партнером и ваше емоције су стабилне. Чини вам се да ћете дуго остати заједно. Пријало би вам дружење с пријатељима.
Рак
Да бисте се доказали пред надређенима и засенили остале колеге, данас ћете дати максимум у свему што радите. Не осећате се довољно блиским да пред партнером покажете баш све своје емоције и мисли, али он за сад тога није свестан. Могућа је пролазна главобоља.
Лав
Све што вам је важно данас ћете морати сами да решите. Нећете се ослањати на било кога из пословног окружења. Данашњи дан је повољан за почетак везе. Уколико постоји особа која вам се допада, било би добро време да јој то признате. Повећајте унос магнезијума!
Девица
О Успели сте уз много труда да истерате баш оно што сте желели иако је на том путу било много препрека. Сад је на вама да то што боље искористите. Пред вама је занимљиво познанство до којег ће вероватно доћи преко пријтеља. Отварају вам се могућности за нову везу. Могућа је мања укоченост у леђима.
Вага
Период који следи је веома добар за посао. Све што већ дуго радите ће коначно добити опште признање. Данас ћете још једном показати вољеној особи да није погрешила што је изабрала баш вас. Ваша страственост и нежност је увек поново освајају. Одлично здравствено стање
Шкорпија
Осећате се уморно и немате довољно енергије да се носите с повећаним обимом посла који вас данас очекује. Не осећате да у вашем браку ишта треба да се мења. Веома сте задовољни свакодневицом коју делите. Проблеми с крвном сликом.
Стрелац
Данас је добар дан за посао. Лако ћете успети да извршите све задатке који се нађу пред вама. Дан пред вама је богат емоцијама. Будите искрени и препустите им се. Уживаћете с вољеном особом. Без проблема на пољу здравља.
Јарац
Размишљате о упуштању у нове пословне подухвате који захтевају велика улагања, али обећавају добит на дуже стазе. Водићете важан и озбиљан разговор с особом до које вам је стало. Он ће до неке мере одлучити вашу заједничку будућност. Пазите шта једете!
Водолија
Обавезама се посвећујете с много мотивације и ништа вам не пада тешко. Очекује вас дан повољан за зараду. У периоду који долази бићете спремни да се отварате по питању емоција и могућност да ће вам то донети нову везу је велика. Могућа је главобоља.
Рибе
После данашњег успеха расположење у вези с вашим послом ће се променити. Приступаћете му с више енергије и мотивације. Да не бисте прешли преко свог поноса, често повређујете свог партнера иако га веома волите. Размишљајте више о његовим осећањима. Проверите стање хормона!

Вучић: Висок степен сагласности; Путин: Кључна је енергетикаsasa.popovic Thu, 01/17/2019 - 17:10
Грађани у шетњи од Теразија до Храмаsasa.popovic Thu, 01/17/2019 - 17:02
EUR/RSD 118.3533
Најновије вести