Киша, суснежица и снег

​​​​​​​НОВИ САД: Облачно с кишом, суснежицом и снегом. Ветар умерен источних праваца, поподне северни и североисточни. Притисак у паду и испод нормале поподне. Минимална температура 0, а максимална 2 степена.
pljusak_kisa_nevreme_Novi_Sad J. Ivanovic
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Наоблачење с падавинама. На северу ће падати суснежица, а на истоку најпре киша, која крајем дана прелази у суснежицу. Ветар умерен источни. Притисак ујутру око нормале и у паду, па ће поподне бити испод нормале. Минимална температура 0, а максимална 6 степени.

СРБИЈА: Наоблачење са падавинама долази са запада. Киша, суснежица и снег ће падати у Војводини, док ће у осталим пределима падати киша. Ветар јужни, а на северу умерен источни. Притисак ујутру око нормале и у паду, па ће поподне бити испод нормале. Минимална температура -2, а максимална 10 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У ноћи ка среди и у среду облачно и хладније уз суснежицу и  снег и формирање мањег снежног покривача у нижим пределима. У четвртак хладно уз престанак падавина.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике могу изазвати појачање тегоба код хроничних болесника. Астматичарима и особама са обољењима срца се саветује опрезност. Од метеоропатских реакција могући су главобоља, реуматски болови и нерасположење. Повећана концентрација се препоручује свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести