Ланчани судар на Мосту на Ади: Повређено шест особа, једна тешко

БЕОГРАД: На Мосту на Ади из правца Новог Београда у смеру ка граду, данас касно поподне дошло је до тешке саобраћајне несреће, у којој је повређено шест мушкараца старости од 16 до 60 година.
hitna pomoc
Фото: Tanjug (D. Kujundžić, ilustracija)

Један од њих, 19. годишњи младић, задобио тешке повреде главе, док остали нису животно угрожени, рекла је портпарол Хитне помоћи Нада Мацура и навела да су сви повређени хоспитализовани у Ургентом центру, након интервенције три лекарске екипе.

До несреће, односно ланчаног судара, дошло је око 18 сати на Мосту на Ади, када је једно путничко возило ударило у аутобус који је стајао на коловозу, а у то возило ударило је потом још једно возило, речено је у МУП-у.

Прва лекарска екипа превезла је у Ургентни центар младића старог око 19 година са тешком повредом главе, који је био без свести. 

У питању је прелом базе лобање, навела је Мацура.

Друга екипа превезла је две мушке особе од око 20 и 60 година старости у свесном стању, док је трећа екипа превезла у Ургентни центар, такође у свесном стању, мушкарце од 16, 19 и 35 година, рекла је портпарол Хитне помоћи.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести