Полуфинале Купа Србије: Лучанцима предност гола у гостима

Фудбалери Мачве и Младости из Лучана одиграли су у Шапцу нерешено 1:1, у првој утакмици полуфинала Купа Србије.
macva mlados1t, fk macva
Фото: Моменат из дуела Мечве и Младости, фото: ФК Мачва

Мачва је повела у 26. минуту голом Николе Милинковића, а изједначио је Стефан Димић у 35. минуту.

Тренер Мачве Драган Аничић оценио је да је његова екипа остварила активан резултат пред реванш.

"Реалан резултат. Ми смо били бољи у првом полувремену, нисмо имали среће, погодили смо стативу и пречку, било је ту неких ситуација мало сумњивих. У другом полувремену Младост је имала више од игре и боље шансе, на крају је и реалан резултат, који је активан и оставља наду да и у реваншу можемо да направимо нешто и прођемо у финале", рекао је Аничић за телевизију Аренаспорт. 

Реванш утакмица играће се 9. маја у Лучанима. 

"Тактику нећемо мењати, трудимо се да играмо исто, без обзира на противника, па колико нам ко дозволи. Данас смо били ослабљени због изостанка тројице играча, у следећој утакмици ће бити на располагању па ћемо бити јачи", навео је Аничић. 

Тренер Младости Нешко Миловановић рекао је да екипа мора да се окрене првенству, па да размишља о реваншу у Лучанима. 

"И пре почетка утакмице сам рекао да ће у Лучанима пасти одлука о финалисти. Не знам из ког разлога многи потцењују Мачву, то је одличан тим. Одлично су ушли у утакмицу, ми смо имали проблема првих 20 минута, мада имали смо два, три шута. Били смо бољи у другом полувремену и имали добре шансе да решимо, али идемо даље, сада се окрећемо првенству, па чекамо реванш са Мачвом", рекао је Миловановић. 

Фото: ФК Мачва

Мачва – Младост 1:1 (1:1)

ШАБАЦ: Стадион ФК Мачва, гледалаца: 2000. Стрелци: Милинковић у 26. За Мачву и Димић у 35. минуту за Младост.

МАЧВА: Филиповић (г), Пејовић (к), Јовановић, Ристивојевић, Тошић, Милинковић 7, Обровац, Гаврић, Гемовић (Марковић од 68.мин), Арсенијевић (Божић од 88.мин), Матић (Гигић од 90.мин).
МЛАДОСТ: Росић (г), Б. Милошевић, И. Милошевић (к), Шатара, Пешић, Павловић, Тумбасевић, Радивојевић (Синђић од 90.мин), Л. Јовановић (П. Јовановић од 88.мин), Одита, Димић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести