Михајловићева: На Коридору 10 водите рачуна шта радите! 

БЕОГРАД: Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Зорана Михајловић, данас је упозорила све учеснике у изградњи деонице јужног крака друмског Коридора 10, од Српске куће до Левосоја, да "воде рачуна шта раде", да радове морају да изведу у највећем квалитету и да од свих очекује да се држе рокова које су дали.
Koridor 10 Gradinje/Koridori Srbije
Фото: Коридор 10

"Држава је дала сву могућу подршку за реализацију овог пројекта, закључен је и нови уговор, и сада од извођача и инвеститора очекујемо да заврше свој део посла. У септембру ћемо имати још један састанак у истом саставу, на коме ће се видети да ли се придржавате договореног", истакла је Михајловићева у разговору са представницима инвеститора, надзора, пројектаната и извођача радова. 

Разговору су присуствовали директор "Путева Србије" Зоран Дробњак, представници "Коридора Србије", који су надзор на овој деоници, представници Саобраћајног института ЦИП, као и пројектанти и чланови конзорцијума који изводе радове - "Србија аутопут" и "Ратко Митровић".

Сви они су потпредседници Михајловић изнели процену да ће сви радови бити завршени у року, као и да ће прво завршити трасу ауто-пута како би деоница могла да се пусти у саобраћај до октобра, саопштено је из Кабинета потпредседнице Владе.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести