Акустични пољубац Предина и Ање Рупел 12. фебруара на Коларцу

БЕОГРАД: Зоран Предин и Лачни Франз одржаће свој акустични концерт под називом “Акустични пољубац” 12. фебруара на сцени Коларца и за ту прилику гошћа ће им бити Ања Рупел певачице некадашње легендарне електро-поп поставе “Видеосекс”, најавили су организатори. 
zoran predin
Фото: Youtube Printscreen

Зоран Предин, кога српска публика обожава, враћа се у Београд у пратњи подмлађеног Лачног Франза: Луке Чадежа на бубњевима, Анеја Кочевара на басу, Тинета Часа на гитари и Боштјана Артичека на клавијатурама. 

Специална гошћа на концерту биће Ањом Рупел, у коју је, како сам Предин каже, “било заљубљено пола бивше државе”.
Акустични пољубац је концертни програм Прединових песама одабраних у духу празника Дана заљубљених, а неке од песама ће, осим о љубави, нежно певати и о еротици. 

Прединови омиљени жанрови ће се преплитати са шансонама, гyпсy сњингом и акустичним индие роцком у два сата нежности, сете и црног хумора. 

Потрудићемо се да заједно с публиком на концерту украдемо судбини нешто што ће заувек остати само наше, каже Предин поводом предстојећег концерта.

Улазнице за овај концерт се могу резервисати и купити на благајни Коларчеве задужбине по цени до 1.200, 1.500 и 1.800 динара.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести