Бонући: Многи су били спремни да славе пораз Јувентуса

ТОРИНО: Дефанзивац Јувентуса Леонардо Бонући изјавио је данас да су уочи реванша осмине финала Лиге шампиона против Атлетко Мадрида многи били спремни да славе елиминацију његовог тима.
juventus, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/Luca Bruno)

"Стара дама" је "хет-триком" Кристијана Роналда надокнадила предност Мадриђана из првог меча (2:0) и пласирала се у четвртфинале Лиге шампиона.

"Многи су већ били спремни да славе наш пораз. Била је ово сјајна ноћ за Јувентус. Много ствари је речено после прве утакмице и у последњих неколико дана, али Јувентус на терену увек одговори на прави начин", рекао је Бонући, а преноси "Скај спорт Италија".

Он је истакао да су његови саиграчи у реваншу показали "м**а".

"Имали смо четири шансе, три смо искористили. То исто је урадио Атлетико у првом мечу, имали су две прилике и обе претворили у голове. Показали смо "м**а", Атлетику су недостајали неки играчи, а навијачи на стадиону били су наш 12. играч", рекао је он.

Дефанзивац Јувентуса заслуге је одао и тренеру Масимиљану Алегрију.

"Имамо одличног тренера који нас је одвео у четврфинале Лиге шампиона. Није било лако, али смо успели да преокренемо. То је адреналин који ће нас гурати до 1. јуна и финала", закључио је Бонући.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести