Про­хлад­но и сун­ча­но

НО­ВИ САД: Пр­о­хлад­но са сун­ча­ним пе­ри­о­ди­ма и ма­ло обла­ка. Ве­тар слаб до уме­рен се­ве­ро­за­пад­ни. При­ти­сак из­над нор­ма­ле. Ми­ни­мал­на тем­пе­ра­ту­ра 1, а мак­си­мал­на 12 сте­пе­ни.
suncano oblacno pixa
Фото: pixabay.com

ВОЈ­ВО­ДИ­НА: Пр­о­хлад­но и ма­ло облач­но са ду­жим сун­ча­ним пе­ри­о­ди­ма. Ве­тар уме­рен се­вер­ни и се­ве­ро­за­пад­ни. При­ти­сак из­над нор­ма­ле. Ми­ни­мал­на тем­пе­ра­ту­ра -1, а мак­си­мал­на 13 сте­пе­ни.

СР­БИ­ЈА: Пр­о­хлад­но и пр­о­мен­љи­во облач­но са ду­жим сун­ча­ним ин­тер­ва­ли­ма. Ве­тар уме­рен се­вер­ни и се­ве­ро­за­пад­ни. При­ти­сак из­над нор­ма­ле. Ми­ни­мал­на тем­пе­ра­ту­ра -2, а мак­си­мал­на 16 сте­пе­ни.

НА­РЕД­НИХ ДА­НА: У че­твр­так и пе­так ују­тру слаб мраз, а то­ком да­на сун­ча­но уз ма­њи по­раст днев­не тем­пе­ра­ту­ре. За ви­кенд сун­ча­но и то­пли­је.

БИ­О­МЕ­ТЕ­О­РО­ЛО­ШКА ПРОГ­НО­ЗА: Бла­го сма­ње­ње те­го­ба мо­гу осе­ти­ти хро­нич­ни бо­ле­сни­ци, али се опрез ипак са­ве­ту­је осо­ба­ма са ср­ча­ним про­бле­ми­ма. Мо­гу­ће ме­те­о­ро­пат­ске ре­ак­ци­је су про­бле­ми са сном и гла­во­бо­ља. Пре­по­ру­чу­је се до­дат­на опре­зност свим уче­сни­ци­ма у са­о­бра­ћа­ју.  

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести