На хуманитарном концерту у Еђшегу скупљено 100.000 динара

У препуној сали у Културне станице „Еђшег” у суботу је одржан хуманитарни концерт за Центар „Срце”.
e
Фото: KC Eđšeg

Идеја да се улаз не наплаћује, већ да свако оставља донацију да би се помогао рад „Срца”, дала је плод у виду 100.000 динара, чиме су хумани Новосађани помогли набавку боље опреме и прикладнијег простора за рад тридесетак волонтера који сваког дана од 17 до 23 часа помаже људима у просторији од 11 квадрата.

Концерт не би успео без Поп-хора „Радио” (који је и наступио) и CRACKER – ArtRoots Guerilla Networka, који су око себе окупили невероватне госте: Дечји хор „Чаробне фрулице”, поетско-музичку контракцију, коју чине Владимир Бајић и Душко Домановић, клапу „Сутон сцене” (која је извела класичне песме за клапе, али с „новим моментима”) и хор Гимназије „Светозар Марковић”. Током вечери су наступили и специјални гости из Словеније, „Поп-збор”, с фантастичним репертоаром песама, веома срдачно приваћени од публике.

Из Културне станице „Еђшег” истичу да су поносни што су имали прилику да помогну Центру „Срце” и да на тај начин истакну важност пружања емотивне подршке и превенције самоубиства, којом се Центар бави.

Они који су били спречени да дођу, а желе да помогну „Срцу”, могу то учинити уплатом на рачун 355-0003200704148-37.

М. Р.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести