„Ортодокс Келтс” предводе рок журку на Блоксток фестивалу

Двадесети „Блоксток фестивал” ове године одржаће се 15. јуна, а као главне звезде организатори најављују београдски састав „Ортодокс Келтс”.
e
Фото: Youtube Printscreen

У парку код Железничке станице те вечери свираће и „Лав хантерс”, „Лост Пропелерос”, „Перо Деформеро”, уз „Усамљене јахаче”, „Цепене ћунке” и „Немог песника”, бенд који ће и отворити фестивал.

– „Блоксток” од свог оснивања подржава младе и неафирмисане извођаче, пружајући им прилику да наступе пред великим аудиторијумом – истакао је Дане Баста из организације Фестивала. – Након спроведеног конкурса, одлучено је да ће фестивал ове године отворити „Неми песник”.

Дугогодишња сарадња „Блокстока” с Мото-унијом Војводине и ове године биће представљена дефилеом мотоциклиста најпрометнијим градским булеварима, као и бајкерском изложбом у парку.

– То је фестивал за све генерације, што се види и по програму, који се ове године мало разликује, будући да се обележава и 20 година Фестивала – рекао је један од организатора Марко Танчик. – Надам се увек и лепом времену, а очекујем да све прође без инцидената, као што је увек до сада и био случај. Све остало је у суштини мање битно.

Као и сваке године, организатори апелују на посетиоце да, због сопствене безбедности, не уносе у парк пиће у стакленој амбалажи, као и да се не приближавају железничкој прузи. Фестивал се отвара у 17 часова, трајаће до касно у ноћ, а улаз је бесплатан.   

С. Кр.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести