Мотоциклиста из Краљева пре кобног удеса имао девет саобраћајних несрећа

Мотоциклиста Владан Живковић (30) из Витановца код Краљева погинуо је у недељу око 17 часова на магистралном путу Беране - Бијело Поље у месту Срђевац, када је на његов мотоцикл налетео аутомобил "голф 2", којим је управљао Владимир Туровић из Бијелог Поља.
Илустрација
Фото: pixabay.com

Како Курир сазнаје, Живковић се са још двојицом пријатеља, који су такође били на моторима, кретао из правца Берана према Бијелом Пољу, када је на њега из супротног правца налетео "голф".

 - Сумња се да је возач аутомобила секао кривину на путу при великој брзини, када се из супротног смера појавио мотоцикл. Од силине удара Живковић је прелетео аутомобил, пао и на месту остао мртав. Нажалост, комплетна опрема коју је имао на себи није могла да му спасе живот - рекао је за Курир извор упознат са детаљима несреће.

Према информацијама које смо добили од Живковићевих суграђана, он је био велики обожавалац мотора.

- Дуго је возио моторе и често их је мењао. Био је прави заљубљеник. И овај мотор на ком је настрадао купио је недавно и кренуо је с пријатељима на море. Али, нажалост, није стигао - прича један од Живковићевих познаника.

Он додаје да је настрадали младић и раније имао саобраћајне несреће.

 - Немојте ме држати за реч, али мислим да је досад имао девет несрећа. Срећом, тада је пролазио с лакшим повредама. Љубав према моторима и, рекао бих, брзој вожњи била је јача од свега. Увек је користио опрему, био је опрезан, али ето, судбина је тако хтела - прича пријатељ настрадалог мушкарца.

У Живковићевом родном Витановцу сви за њега имају само речи хвале.

- Био је добар младић. Иза себе је оставио родитеље и старијег брата, који је ожењен и има своју породицу. Влада није стигао да се ожени. Имао је своју фирму за прераду дрвета, а пре неког времена се преселио у Краљево, где му је смештена фирма. Све нас је веома погодила ова трагедија, што опет сведочи о томе какав је Влада био човек - завршава наш саговорник.

Црногорски медији објавили су фотографије са места несреће које јасно сведоче о томе колико је судар био стравичан. Делови Живковићевог мотоцикла били су расути по путу, а саобраћај је на овој деоници пута због увиђаја био успорен неколико сати. Како је за Курир открио саговорник, породица несрећног Владана упутила се у Црну Гору како би преузела тело.

(Курир)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести