Вучевић најавио ново асфалтирање улица на Клиси

НОВИ САД: У новосадском насељу Клиса асфалтирано је 14 улица, у укупној дужини седам километара, у шта је уложен 41 милион динара, изјавио је данас градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, који је данас посетио овај део града, и најавио асфалтирање нових улица на Клиси.
r
Фото: Grad Novi Sad

"Данас смо овде, у насељу Горње ливаде, делу Клисе између два булевара, Сентандрејског и Европе, где Град у сарадњи са људима из Месне заједнице и ЈКП Пут, асфалтира 14 улица. Асфалтираћемо и улице Милентија Поповића и Пролетерске, које су у веома лошем стању“, рекао је Вучевић.

Додао је да очекује да ускоро почну и радови на канализационој мрежи у том делу града, на улазу улице Баја Пивљанина на Сентандрејски булевар.

"Ускоро почиње и изградња обданишта у Ораховој улици, на Сланој бари, који ће бити најмодернији, по европским стандардима, а такви ће бити и сви други вртићи које ћемо градити. Почела је изградња културне станице на Сланој бари и са свим пројектима које реализујемо, тај део града више није приградско насеље преко канала, већ модеран, урбанистички уређен део града“, рекао је Вучевић.

Фото: Grad Novi Sad

Додаје да верује да ће Град имати средстава за све инфраструктурне пројекте које ради и доследан инвестиционој политици, јер је буџет града стабилан.

"Буџет града је лимитиран, као и у свакој породици, али захваљујући Новосађанима, данас је буџет дупло већи него пре осам година. У овом делу града људи никада нису видели асфалт, а нису видели ни градоначелника, ја сам данас овде не први пут, али ми је сада било лакше да стигнем, јер смо асфалтирали улице“, рекао је Вучевић.

Мањи проблеми, како је рекао, који су постојали са атмосферском канализацијом на новом Сентандрејском булевару, јуче су решени.

"Радници Водовода и канализације јуче су цео дан били на терену, отклонили све недостатке и ту више неће бити проблема“, рекао је Вучевић. 

Фото: Grad Novi Sad

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести