Време и даље су­во и то­пло

НО­ВИ САД: Су­во и то­пло за ово до­ба го­ди­не уз сте­пен-два ни­жу тем­пе­ра­ту­ру. Би­ће ду­жих сун­ча­них пе­ри­о­да уз не­што ви­ше обла­ка у то­ку ју­тра. Ве­тар слаб ју­го­и­сточ­ни. При­ти­сак око нор­ма­ле и у опа­да­њу. Ми­ни­мал­на тем­пе­ра­ту­ра 14, а мак­си­мал­на 26 сте­пе­ни.
suncano miholjsko leto
Фото: pixabay.com

ВОЈ­ВО­ДИ­НА: Су­во и да­ље то­пло за ово до­ба го­ди­не уз пар сте­пе­ни ни­жу тем­пе­ра­ту­ру. Би­ће ду­жих сун­ча­них пе­ри­о­да уз не­што обла­ка у то­ку ју­тра и пре­по­дне­ва. Ве­тар слаб ју­жни и ју­го­и­сточ­ни. При­ти­сак око нор­ма­ле и у опа­да­њу. Ми­ни­мал­на тем­пе­ра­ту­ра 13, а мак­си­мал­на 26 сте­пе­ни.

СР­БИ­ЈА: Су­во и да­ље то­пло за ово до­ба го­ди­не уз све­га пар сте­пе­ни ни­жу тем­пе­ра­ту­ру. Би­ће ду­жих сун­ча­них пе­ри­о­да уз не­што обла­ка у то­ку ју­тра и пре­по­дне­ва. Ве­тар слаб ју­жни или ју­го­и­сточ­ни. При­ти­сак око нор­ма­ле и у опа­да­њу. Ми­ни­мал­на тем­пе­ра­ту­ра 12, а мак­си­мал­на 29 сте­пе­ни.

НА­РЕД­НИХ ДА­НА: У сре­ду пре­те­жно сун­ча­но и вр­ло то­пло за ово до­бе го­ди­не уз мак­си­мал­не тем­пе­ра­ту­ре од 27 на се­ве­ру до 31 сте­пен у цен­трал­ним и ју­жним пре­де­ли­ма. У сре­ду уве­че до­ла­зи до на­о­бла­че­ња са ки­шом и пљу­ско­ви­ма на се­ве­ру.  

БИ­О­МЕ­ТЕ­О­РО­ЛО­ШКА ПРОГ­НО­ЗА: По­вољ­ни­је би­о­ме­те­о­ро­ло­шке при­ли­ке до­при­не­ће сма­ње­њу те­го­ба код хро­нич­но обо­ле­лих, али се из­ве­сна опре­зност и да­ље са­ве­ту­је осо­ба­ма са кар­ди­о­ва­ску­лар­ним обо­ље­њи­ма. Гла­во­бо­ља и по­спа­ност су мо­гу­ће ме­те­о­ро­пат­ске ре­ак­ци­је

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести