Малолетник изазвао тешку саобраћајну несрећу код Чуруга: Страдао мушкарац из Жабља

Г. Т. (34) из Жабља преминуо је од последица повреда задобијених у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила у понедељак по подне, када је један шеснаестогодишњи младић, управљајући аутом без возачке дозволе, директно налетео на возило које му је долазило из супротног смера.
saobracajka 1
Фото: Printscreen Facebook

Несрећа се догодила око 16.30 часова, када је шеснаестогодишњак из Чуруга, управљајући нерегистрованим возилом, изазвао саобраћајну несрећу у којој је пет особа повређено.

Нажалост, Г. Т. је подлегао повредама у Клиничком центру Војводине у Новом Саду.

По речима очевидаца, малолетник је директно ударио у возило које му је долазило у сусрет, а потом је налетео и трећи аутомобил. 

– Било је страшно, делови аутомобила били су расути на све стране – каже један житељ Жабља, и додаје да је чуо да је малолетник поломио руку у несрећи. – Сви који су наишли, стали су да помогну. Убрзо је дошла и Хитна помоћ и повређене превезла у Клинички центар Војводине.

Мештани Жабља, одакле је био страдали Г. Т., у неверици кажу да не могу да верују да је малолетни возач прошао само са поломљеном руком, а људи из другог аутомобила су изломљени. Кажу да је било језиво.

– Велика трагедија! Погинуо је диван човек из јако добре и честите породице. Две породице су завијене у црно. То дете је, не размишљајући, упропастило живот и себи и својој породици – каже једна мештанка и додаје да су мајка малолетника и супруга страдалог Г. Т. радиле заједно у једној продавници.

Н. С. Х.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести