Зинедин Зидан прецртао Луку Јовића?

Лука Јовић после блиставе сезоне преживљава најтеже тренутке у фудбалској каријери. Из Шпаније стижу вести да је наш млади нападач уз још три саиграча прецртан и да тренер Реала Зинедин Зидан више не рачуна на њега, преноси портал Србија данас.
l
Фото: EPA/EFE Rodrigo Jiminez

- Највише су га разочарали Иско, Јовић, Одриозола и Винисијус. Разочаран је Иском и Винисијусом јер им даје прилике, а они играју очајно. Иско у овом тренутку нема ниво да носи дрес Реала, Винисијус не може да направи разлику, Одриозола не може да буде у првих 11 Реала, а Јовић није нападач за клуб који има 13 титула првака Европе. Да Јовић није довољно добар за Реал, свестан је и сам Зидан. Они су на удару и Зидан ће их вероватно отписати. Ако он не буде отписан пре њих - стоји у чланку који је изашао у мадридском дневном листу "АБЦ", трећем највећем у Шпанији.

Да ли је ово тачно или само спекулација остаје да се види, али је сигурно да наш репрезентативац није задовољио у досадашњем току шампионата. Реалу не цветају руже ове сезоне и ни Зидану није сигурно место.

 

 

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести