Милојевић: У Нишу никад није лако, Косановић сјајно ради

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је данас да очекује тежак дерби 17. кола Суперлиге против Радничког у Нишу и поручио да неће калкулисати са тим, упркос томе што већ у уторак у Београд стиже Бајерн.
milojevic, tanjug ap
Фото: Tanjug (Tess Derry/PA via AP)

"Раднички је сјајна екипа која претендује на висок пласман и имају за циљ излазак у Европу. Одлични су били прошле године, на почетку ове сезоне су имали проблеме, али су се поправили. Тешко је гостовари Радничком, имају сјајну публику и увек велику подршку са трибина. Њихов шеф стручног штаба Косановић ради сјајан посао, искусан је тренер и уме да припреми екипу на прави начин. Сигуран сам да ће играти чврсто и агресивно, као и да ће бити занимљива утакмица", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Он је додао да неће калкулисати око састава тима.

" Има доста фактора који утичу на то које ћу играче да изаберем за утакмицу. Увек размишљамо о првом наредном сусрету и морам да нагласим да је нама првенство приоритет. Нема потребе да се понављам, али сви знате да треба од осморице да изаберем четворицу странаца и то ми прави велики проблем. Тешко је у таквој ситуацији пронаћи континуитет и такмичарску форму. Треба бити стрпљив са свим играчима, а поготово са странцима, због тог ограничења. Јирку смо управо зато и послали у Раднички на позајмицу, тамо је и Мелег, драго ми је што играју", поручио је Милојевић.

Утакмица између Радничког и Црвене звезде игра се сутра од 16 сати.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести