Убудуће без приватних аутомобила у кругу КЦВ

НОВИ САД: У Клиничком центру Војводине почели су радови на реконструкцији зграда Клинике за интерне болести, Клинике за васкуларну хирургију, Клинике за неурохирургију као и Клинике за анестезију, интензивну терапију и терапију бола, кажу у Клиничком центру Војводине.
1
Фото: Dnevnik.rs

Због великог обима радова, у Клиничком центру Војводине од 1. децембра ступа на снагу забрана уласка приватнох моторних возила  радним данима од 7 до 15 часова. Забрана се не односи на возила хитне помоћи, друга службена возила која су у функцији пружања здравствене заштите и моторна возила којима се превозе непокретни и тешко покретни пацијенти , напомињу у КЦВ. Аутомобилима у круг Клиничког центра у радно време биће забрањено све док трају радови на реконструкцији објеката у комплексу КЦВ, поручују из Клиничког центра, и моле пацијенте и посетиоце за стрпљење и разумевање.

Клинички центар Војводине поручује и да пацијенти, иако су радови обимни, а гужва у болницама не јењава, не морају да брину. Клинички центар Војводине искористио је све постојеће просторне капацитете, а пацијенти и медицинско особље тих клиника до завршетка радова исељени су и премештени у објекте других организационих јединица Клиничког центра Војводине.

Тиме је омогућен несметани рад и обезбеђен простор за сваког пацијента, кажу у КЦВ. За све информације о томе где је смештено које одељење ових клиника, пацијенти треба да се распитају код лекара на које су упућени или на шалтеру Информација у Поликлиници.

Љ. П.

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести