Облачно и топлије, опрез астматичарима

​​​​​​​НОВИ САД: Претежно облачно уз мањи пораст температуре. У првом делу дана суво уз понеки сунчани интервал, а увече је могућа појава кише.
suncano oblacno
Фото: pixabay.com

Ветар пре подне умерен југоисточни, а поподне слаб западни. Притисак испод нормале. Минимална температура 2, а максимална 8 степени.

ВОЈВОДИНА: Претежно облачно уз мањи пораст температуре. Пре подне суво уз понеки краћи сунчани интервал, а увече је могућа појава кише. Ветар пре подне умерен југоисточни, а крајем дана слаб западни. Притисак испод нормале. Минимална температура 1, а максимална 10 степени.

СРБИЈА: Променљиво облачно уз пораст температуре. У Тимочкој Крајини киша, а у осталим крајевима пре подне суво, а увече је могућа киша. Ветар пре подне источни и југоисточни, у Подунављу умерен. Притисак испод нормале. Минимална температура 0, а максимална 10 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У петак топлије уз сунчане интервале и променљиву облачност. Крајем дана наоблачење са кишом, најпре на северу и западу. У суботу хладније с пролазном кишом, на планинама са снегом.

Фото: meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Услед очекиваних биометеоролошких прилика особе са срчаним проблемима и варирајућим крвним притиском могу осетити појачане тегобе, а опрез се саветује и астматичарима. Метеоропатске реакције могу бити изражене у виду малаксалости, главобоље и нерасположења. У саобраћају је неопходна повећана пажња.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести