НИС и КК Партизан продужили сарадњу

БЕОГРАД: Кошаркашки клуб Партизан и компанија НИС потписали су данас спонзорски уговор у пословном центру НИС-а, којим ће бити настављена дугогодишња сарадња.
kk partizan
Фото: КК Партизан

Уговор о спонзорству потписали су генереални дикретор НИС Кирил Тјурдењев и председним КК Партизана Остоја Мијаиловић.

Приликом потписивања уговора обострано је истакнуто да ће наставак сарадње бити нова енергија која ће кошаркаше Партизана водити ка новим победама и тутулама у домаћим и европским такмичењима.

НИС и КК Партизан негују вишегодишње партнерство које је 2013. године крунисано генералним спонзорством компаније.

"Крај године је добар тренутак да продужимо сарадњу са КК Партизаном. Видиели смо да је током протеклих година Партизан показао добре резултате. Поносни смо на нашу сарадњу и уверен сам да ће резултати бити још бољи и да ће у одличној форми да заврше сезону", рекао је Тјурдењев после потписивања уговора.

Мијаиловић се захвалио компанији НИС што је била уз црно-беле и када је клуб био у тешкој ситуацији.

"За Партизан је ово значајан дан. Захвалио бих се НИС-у и господину Тјурдењеву што су били уз Партизан и када није имао добре резулатате и када је пролазио кроз тежак период. Ми се трудимо да квалитетно промовишемо НИС и остале спонозоре, јер свако спонзорство решава велике проблеме. Желим да се захвалим председнику Александру Вучићу што је омогућио да потпишемо овај уговор са НИС-ом и остале уговоре без којих не би било очекиваних спортских резултата", закључио је Мијаиловић.

Након потписивања споразума кошаркаши Партизана придружили су се акцији Клуба волонтера НИС-а и учестовали у припреми новогодидсњих поклона за децу без родитељског старања у домовима у Суботици, Крушевцу, Неготину, Панчеву и Нишу.

Ово је пета година заредом да волонтери НИС-а припремају поклоне за децу пред празнике.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести