Бејли: Јокић треба да буде стартер на Ол стар викенду

НБА Ол стар викенд одржаће се од 14. до 16. фебруара у Чикагу, а српски кошаркаш Никола Јокић није се нашао међу стартерима на утакмици свих звезда.
n
Фото: Youtube Printscreen

Еминентни амерички новинар Енди Бејли сматра да је то неправедно и да је Џокер требало да се нађе у стартној постави пре кошаркаша Лос Анђелес Лејкерса Ентонија Дејвиса, јавља портал Србија данас.

Целу полемику започео је новинар ЕСПН Зек Ло који је прокоментарисао да би Јокић требало да стартује пре Каваја Ленарда на Ол Стару, али да се то неће догодити јер је Канџа МВП финала. На то је Бејли имао спреман одговор.

- Да ли је ово написао за стартере на Ол-стару? Расправа не треба да буде да ли би Кавај требало да стартује пре Јокића. Требало би. Ентони Дејвис је онај који не би требало да буде у постави пре Јокића - написао је он на Твитеру.

Такође, треба напоменути и да се Бејли на Твитеру бави разним анализама везаним за напредну статистику и да прави анкете код својих пратилаца. Наиме, он постави анкету са статистикама двојице неименованих играча и после неког периода открије јавности за кога су гласали. 

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести