Милутинов званично нови кошаркаш ЦСКА

МОСКОВА: Српски кошаркаш Никола Милутинов од данас је званично нови играч ЦСКА, саопштио је московски клуб.
Nikola Milutinov
Фото: Nikola Milutinov, foto: FIBA

Како се наводи, доскорашњи центар Олимпијакоса уговор са ЦСКА потписао је на три године.

Милутинов је претходних пет година носио дрес Олимпијакоса, а током своје каријере наступао у Србији и у Јадранској лиги у екипи Партизана.

Милутинов: Почаствован сам што ћу играти за ЦСКА

Нови кошаркаш ЦСКА Никола Милутинов изјавио је да је почаствован што је постао играч московског клуба.

"После пет година играња за Олимпијакос време је за нови корак у мојој каријери. Све одлуке које сам доносио су били мање или више тешке, али ова није. Ово је клуб са великом традицијом, са председником који живи за свој тим, са трофејним тренером и одличном организацијом и из лепе и моћне Москве", рекао је Милутинов након поптисивања уговора.

Српски кошаркаш потписао је данас трогодишњи уговор са клубом из Моске.

"Почаствован сам што ћу бити играч ЦСКА. Свестан сам одговорности коју то са собом носи, као и циљева које који иду уз име овог клуба. Не могу да дочекам да поцнемо, видимо се ускоро у Москви", поручио је српски центар.

Тренер Димитрис Итудис задовољан је ангажовањем Милутинова, истакавши да је он већ показао да је један од најбољих и најзначајнијих центра у Европи.

"Када смо разговарали, Никола је навео да је мотивисан да брани боје ЦСКА и да жели да то докаже навијачима. Играће на истој позицији на којој су играла велика имена, спреман је за тај изазов. Верујем да ће се доказати, а надам се да ће здравље да га послужи", рекао је Итудис.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести