Војводина у суботу у Ивањици гостује Јавору

НОВИ САД: У наставку Супрелиге Србије фудбалери Војводине у суботу у 14 часова гостују у Ивањици домаћем Јавору.
vojvodina javor1, jgrlic
Фото: Ј. Грлић

Како је ракао нападач Војводине Момчило Мркаић (29), победа над екипом Младости у четвртфиналу Купа улила је додатни елан у тим, па се са много оптимизма очекују предстојећи изазови.

„Победа коју смо остварили над екипом Младости и пласман у полуфинале Купа Србије сигурно нам представљају додатни мотив да се у преосталих неколико утакмица још више боримо како бисмо остварили још добрих резултата. Имали смо тежак меч против екипе из Лучана, али смо нападали од првог до последњег минута и зато мислим да смо заслужили да прођемо даље“, каже Мркаић.

До краја првенства су остала још три кола, а Воша, након ремија против Чукаричког, за другопласираним Партизаном сада заостаје пет бодова, с тим да ће се са овим ривалом састати у последњем колу на „Карађорђу“.

„Без обзира на то што нам је Партизан побегао на пет бодова, наравно да и даље верујемо да можемо да стигнемо до звања вицешампиона. Свесни смо да то сада више не зависи само од нас, али докле год постоји шанса, ми ћемо се борити“, рекао је Мркаић.

Утакмица између Јавора и Војводине игра се сутра од 14 часова на Градском стадиону у Ивањици.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести