Фудбалери Кабела хватају залет, следе контролни мечеви

Иза фудбалера Кабела су четири  дана уводних тренинга, привикавања на ове вреле дане,а за који дан би требали да почну и са одигравањем контролних мечева.
fk kabel
Фото: ФК Кабел

- Од првог дана кренули смо  амбициозно,да покушамо у другој прволигашкој сезони да поновимо квалитетне игре ,укључимо се утрку за највиши пласман. Задржали смо костур екипе, неким играчима се захвалили, дали им одрешене руке за промену средине. Тројица младих на позајмици  из Војводине Бјековић, Мандић и Пантелић почели су припреме са матичним клубом као и искусни голман Вуклиш - задовољан је  тренер Васиљевић.

Прозивку је због приватних разлога пропустио капитен Стефан Петровић.

- Прикључио се Петровић тренинзима на којима осим играча из предходне сезоне и двојице најталентованијих омладинаца Крповића и Новаковића  ту су још и новајлије: Матић и Дучић из Радничког (Зрењанин) као и задњи везни Грбовић (Раднички ,Крагујевац).  Близу смо договора са тројицом искуснијих фудбалера, а очекујемо да нам да нам стрији брат Војводина проследи неколико играча  - објашњава Васиљевић.

Кабел је прву проверу требао да има наредне среде у Новом Саду са новим суперлигашем Бачком.

- Све је сада у доменима исчекивања. Тренутна ситуација и најновије мере не иду нам у прилог. Мораћемо да рад  ускладимо по групама од максимум десеторице, што би значило ,ако се ситуација не промени на боље до даљњег нема ни тренинг мечева.

Вољом жреба Кабел првенство отвара са новајлијом у лиги Дубочицом из Лесковца.

- Задовољни смо распоредом. У прва три кола играмо са новајлијама у лиги два  меча код куће са Дубочицом и Радничким (Сремска Митровица) и један на страни са Слогом из Краљева. Покушаћемол да кроз тренинге и утакмице дођемо до праве форме. Много тога завуисиће од старта - оптимизма стратег Кабела.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести