Иза новосадске Младости ГAT је тронедељни рад

Фудбалери новог српсколигаша Младости ГАТ, предвођени тренером Сашом Филиповићем,  завршавају трећу недељу рада.
fudbal
Фото: Tanjug (Z. Žestić, ilustracija)

- Све  планирано за овај период  спровели смо у дело. Утисак је заиста обећавајући, мада је још рано давати неке прецизне оцене ипак се може рећи да су фудбалери сјајно радили и да смо ухватили жељени ритам – каже Филиповић.

Одиграла је Младост утакмицу са војвођанским лигашем Војводином из Бачког Градишта и славила са 5:0( стрелци  Ренић 3, Бошковићи Петар Илић). Игра је за овај период припрема била веома добра, а новајлије су се уклопиле .

Агилна управа,на челу са  председником Мирославом Кресовићем и генералним спонзором, фирмом ГАТ и Дејаном Слијепчевићем, утаначила је одлазак екипе 20. јула на десетодневне  припреме на Златибор.

- Помало нас брине тренутна ситуација око вируса, али се надам да ћемо  отићи на планинску лепотицу. Ако због вируса не будемо ишли на Златибор, рад ћемо наставити на нашем игралишту, на коме имамо услове да тренирамо и у вечерњим сатима. Следећа недеља биће ударна што се тиче путника на Златибор. До поласка ћемо имати три провере и након њих ћемо одредити путнике  за Златобор.

До сада је у клуб стигло десет новајлија.

- Последњи нам се прикључио талентовани голман бонус Стефан Дражић (Војводина).Могуће је да до краја прелазног рока  буде још  долазака и одлазака. И са тренутним кадром морамо бити задовољни, довели смо играче који су нам били потребни да на сваком месту у тиму имамо здраву конкуренцију. Искрено, за сада све иде  како се само пожелети може – истакао је  Саша Филиповић,  коме у раду помажу Зоран Рњак и тренер голмана Дејан Зукић.

Сви на броју

Протеклих дана тренинге је због рођења сина пропустио искусни Бојан Бабић. Данас ће се прикључити екипи, као  и Дејан Вукаљевић, Миле Милетић, Александар Слијепчевић и Елмир Асани ,који су изостали  због прехлада и ситних повреда, што значи да ће сви кандидати за први тим бити на броју.

        М. Поповић

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести