Испоручене и последње ауто-приколице корисницима у Карловцима

Последње три од десет ауто-приколица, такозваних платформи за превоз возила и крупних ствари, предате су прекјуче привредницима којима ће оне, по оцени комисије коју су у карловачкој општини образовали за избор корисника, бити од користи за обављање бизниса.
1
Фото: НОА

У последњем кругу предаје ауто-приколица у њихов посед дошли су Дражен Ђурђић, Драгослав Бајшански и Јавно комунално предузеће „Белило”.

Како је почетком јула, приликом потписивања уговора с добитницима рекла руководилац општинског Одељења за друштвене делатности Нада Остојић Агбаба, подела није обављена ођедном већ оним темпом како их је бечејска фирма „Кнежев груп” производила. Свака вреди 320.000 динара, а носивост им је 2,9 тоне.

Приколице је локална самоуправа обезбедила од Покрајинског секретаријата за регионални развој и локалну самоуправу за власнике фирми који се баве различитим делатностима. По речима Наде Остојић Агбабе, пре пет година је Покрајинском секретаријату за регионални развој и локалну самоуправу предат захтев за доделу транспортних ауто-приколица, а он је одобрио десет комада.

Фото: НОА

– У међувремену смо спровели поступак за избор корисника, али се на примопредају чекало због израде сертификованих кука, посебних диманзија и квалитета – каже Нада Остојић Агбаба. – У протеклих десетак година, захваљујући поменутом секретаријату, обезбедили смо суграђанима мале ауто-приколице, лепак за стиропор, фасадне боје, намирнице за Црвени крст, косачице...

Она наглашава да су транспортер ауто-приколице добили они који имају регистроване фирме и којима су за обављање бизниса оне неопходне.

фото:НОА

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести