Путеви Србије: Радови на више деоница, измењен режим саобраћаја

БЕОГРАД: Путеви Србије саопштили су да се на више деоница у Србији обављају радови, због чега је измењен режим саобраћаја.
radovi na putu, dnevnik.rs
Фото: Дневник/ Илустрација

На обилазници око Београда, од тунела Стражевица до петље "Орловача", саобраћај се одвија успорено, а учесници у саобраћају би требало да прилагоде брзину кретања условима на путу и да поштују саобраћајну сигнализацију.

На ауто-путу Е-75, петља "Умчари", због радова на надвожњаку затворено је укључење и искључење за саобраћај на петљи "Умчари".

Саобраћај се преусмерава на петљу "Мали Пожаревац".

У зони радова за саобраћај су затворене возна и зауставна саобраћајна трака ауто-пута у оба смера, док се саобраћај одвија претицајним саобраћајним тракама.

На ауто-путу Е-75, Београд - Ниш, два километра пре искључења за Алексиначке Руднике, смер ка Београду, изводе се радови (ископ, бетонирање, уградња стубова и табли) на постављању саобраћајне сигнализације, у зеленом појасу.

За саобраћај ће бити заузета зауставна саобраћајна трака а саобраћај ће се одвијати возном и претицајном саобраћајном траком.

На ауто-путу Е-75, петља "Ниш Југ", биће затворена за саобраћај из свих смерова због радова на реконструкцији коловоза.

Алтернативни путни правац из правца Београда према Нишу је "Ниш Север" (ауто-пут Е-80), из Врања саобраћај се преусмерава на петљу "Мерошина" и на петљу "Ниш Север".

На ауто-путу Рума - Пећинци (км 65+214 до км 66+749) измењен је режим саобраћаја, због радова на појачаном одржавању.

Саобраћај ће се одвијати двосмерно на левом коловозу ауто-пута, смер Београд - гр. прелаз Батровци.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 7.30 часова на граничним прелазима Келебија и Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута, на граничном прелазу Градина, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 45 минута, на граничном прелазу Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута, а на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута.

На осталим граничним прелазима нема задржавања.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести