Путеви Србије: Успорен саобраћај код петље Прељина

БЕОГРАД: Јавно-комунално предузеће "Путеви Србије" саопштило је да се због саобраћајне незгоде саобраћај код наплатне станице "Прељина" ка Чачку одвија успорено, наизменичним пропуштањем возила.
saobracaj
Фото: Tanjug (D. Aničić, arhiva)

На ауто-путу Е-75, на петљи "Нова Пазова“, од сутра до 31. октобра због радова на реконструкцији натпутњака, за саобраћај ће бити затворена десна коловозна трака, док ће се саобраћај одвијати левом коловозном траком.

Из смера Београда ка Новом Саду саобраћај ће се одвијати возном и зауставном саобраћајном траком на левој страни коловоза, а из правца Новог Сада ка Београду претицајном саобраћајном траком, на левој страни коловоза.

Због радова, за саобраћај је и даље затворен натпутњак, као и искључење за Нову Пазову из правца Београда ка Новом Саду.

Алтернативни путни правац је петља "Нови Бановци“ и "Стара Пазова“.

На ауто-пут Е-75, на петљи "Алексинац“, до 30. октобра настављају се радови на реконструкцији коловоза. У току извођења радова петља "Алексинац“ је затворена за саобраћај. Алтернативни путни правац је петља "Алексиначки рудници“.

На деоници Београд-Панчево, на Панчевачком мосту, у смеру Београд - Панчево, у десној саобраћајној траци данас и сутра одвија ће се од 17.30 до 5 ујутро (ноћни рад) одвијаће се радови на поправци дилатационих спојница. У току извођења радова саобраћај ће се одвијати у левој саобраћајној траци.

"Путеви" наводе и да на наплатним станицама на ауто-путевима у земљи нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције, на граничним прелазима Хоргош и Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута, на Батровци 120, а код Шида 60 минута.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести