Ухапшене четири особе у Бањалуци, један Новосађанин

БАЊАЛУКА: У полицијској акцији "Логан" ухапшене су четири особе због дроге и других кривичних дела, потврђено је за Српскаинфо.
hapsenje, tanjug
Фото: MUP, ilustracija

Према сазнањима тог портала, ухапшени су Стефан С. из Новог Сада, Слободан С., Милан Г. и Бојан Ђ.

Обављеним оперативним проверама утврђено је да је за Стефаном С. Србија расписала Интерполову потерницу за тешко убиство.

Приликом криминалистичке обраде Стефан је изјавио да се на подручју Бањалуке скривао око три године користећи фалсификоване документе са лажним именом.

Оперативним радом полицијски службеници су дошли до сазнања да наведена особа користи фалсификовану личну карту на име Никола Радишић и да се под тим именом креће на подручју Града Бањалука.

Портпарол ПУ Бањалука Данијела Мучибабић рекла је да је акција “Логан” усмерена на криминогена лица осумњичена за већи број кривичних дела, а у вези злоупотребе опојних дрога и фалсификовање документације, као и других кривичних дела.

Истога дана приликом претреса стана који користи осумњичени Стефановић пронађени су и одузети око 60 грама кокаина, око 30 грама марихуане, вага, више мобилних телефона, већа количина новца, фалсификована документа Србије и Швајцарске и други предмети који могу послужити у кривичном поступку.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести